Ικανοποίηση από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή συνέλευση

Ικανοποιημένα εμφανίστηκαν απόψε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τη συμμετοχή στην ανοικτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο». Μία συνέλευση που προκλήθηκε μετά τη μαζική αποχώρηση στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στο νέο κόμματα του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά κι εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου και της αναγκαιότητας συγκρότησης του ψηφοδελτίου. Ενός ψηφοδελτίου που βρίσκει υποψηφίους προκειμένου να στελεχωθεί (όλες τις προηγούμενες μέρες και με δεδομένες τη συγκρότηση του νέου κόμματος και τις αποχωρήσεις θεωρούνταν εξαιρετικά δύσκολη η στελέχωσή του) και μάλιστα σήμερα περισσότερα από 3 στελέχη εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν.
Εκείνο που επισημάνθηκε είναι ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανασκουμπωθεί και να περάσει στην… αντεπίθεση προκειμένου να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές.
Οι συμμετέχοντες χαρακτήρισαν καλή τη σημερινή συγκέντρωση, κατά την οποία αναπτύχθηκε, όπως αναφέρουν, γόνιμος προβληματισμός. Τις αμέσως επόμενες μέρες οι εναπομείναντες της Ν.Ε. θα προχωρήσουν σε συγκεκριμένες προτάσεις (σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ώρες) προκειμένου να στελεχωθεί και να κατατεθεί το ψηφοδέλτιο, που θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι την προσεχή Παρασκευή.