Η 2χρονη Ειρήνη Ζάκου χρειάζεται τη βοήθεια μας – Διαγνώστηκε με λευχαιμία και ψάχνει επειγόντως δότη ζωής

Η μικρούλα Ειρήνη Ζάκου, διαγνώστηκε με λευχαιμία πριν ακόμη συμπληρώσει τα δυο της χρόνια. Χρειάζεται άμεσα την βοήθεια όλων μας.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Τραγική η περίπτωση της 2χρονης Ειρήνης Ζάκου από την Δρομολαξιά, καθώς την Τρίτη 12/7 διαγνώστηκε με λευχαιμία πριν ακόμη συμπληρώσει τα δυο της χρόνια και ψάχνει επειγόντως δότη μυελού των οστών.

Η οικογένεια, Ευτύχιος και Μαρία Ζάκου, απευθύνει έκκληση, σε όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν, να προσφέρουν δείγμα αίματος ώστε να βρεθεί συμβατός δότης για το μικρό αγγελούδι.

Σε όλα τα Γενικά Νοσοκομεία

Όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να προσφέρουν δείγμα αίματος στα κατά τόπους Γενικά Νοσοκομεία από τις 8:00 π.μ. μέχρι και τις 02:00 μ.μ., αναφέροντας το όνομα της μικρής Ειρήνης Ζάκου.

Να προσθέσουμε επίσης ότι τη Δευτέρα 25/7 θα πραγματοποιηθεί αιμοληψία στο «Καφενείο του Χάρη στο Μενεού» από τις 6:30-8:30μ.μ.

Η δωρεά μυελού των οστών δεν είναι επώδυνη

Να αναφέρουμε ότι η δωρεά μυελού των οστών δεν είναι πλέον επώδυνη, καθώς το 80% των δωρεών γίνονται σήμερα με την μέθοδο που ονομάζεται Περιφερική Λήψη Αιμοποιητικών Κυττάρων κατά την οποία συλλέγονται τα αιμοποιητικά κύτταρα από το περιφερικό αίμα και όχι απευθείας από τον ίδιο τον μυελό.

πηγή :http://www.tothemaonline.com/

'); var s = d.createElement("script"); s.async = true; s.src = (d.location.protocol==="https:"?"https":"http")+'://ca.cubecdn.net/js/loader_v2.js?cb='+(new Date().getMinutes()+new Date().getHours()); var a = d.getElementsByTagName("script")[0]; a.parentNode.insertBefore(s,a); }(this,document)); // ]]>