Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα Τρίκαλα: Ο Τσίπρας ως χρήσιμη μαριονέτα εξυπηρέτησε τους δανειστές όσο κανείς άλλος

Σκληρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ στο Δημαρχείο Τρικάλων με αφορμή την έλευσή της στα Τρίκαλα προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 71 χρόνων από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη.  

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συνιστά την αριστερά. Ο Τσίπρας ως χρήσιμη μαριονέτα εξυπηρέτησε τους δανειστές όσο κανείς άλλος. Κάνει όλα όσα δεν μπόρεσε ποτέ να έχει κάνει ο κ. Σαμαράς. Το πιο χυδαίο το πιο ξετσίπωτο είναι ότι το κάνει αυτό, εκμεταλλευόμενος το σοκ που ο ίδιος προκάλεσε στην κοινωνία που ο ίδιος πρόδωσε» ανέφερε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κληθείς να σχολιάσει σχετικά με το δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στην Ελλάδα χαρακτήρισε αντισυνταγματικές τις εκλογές του Σεπτέμβρη αμέσως μετά το αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, ενώ επισήμανε ότι η απάντηση του ελληνικού λαού ήταν ξεκάθαρη. «Την απάντηση του ελληνικού λαού εξυπηρετούσε μόνο το όχι στο τρίτο μνημόνιο στα εκτρωματικά νομοψηφίσματα  τα οποία εισάγονται σωρηδόν και κατά εκατοντάδες χιλιάδες  σελίδες, προκειμένου να επικυρωθούν χωρίς να έχουν γραφτεί από έλληνες κυβερνητικούς παράγοντες, χωρίς να έχουν αποτελέσει αντικείμενο επεξεργασίας από την ελληνική βουλή, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε διαβούλευση. Είναι απλώς ετοιμοπαράδοτα νομοθετήματα, εντός πολλών εισαγωγικών, που αποδέχονται να επικυρώνουν οι επιτελείς των μνημονίων» υπογράμμισε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, αναφέρθηκε στις θέσεις του νέου κινήματος –κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» απέναντι στις μνημονιακές επιταγές επισημαίνοντας ως πάγιες θέσεις εκείνες της διαγραφής του χρέους και της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλοτε πολιτικούς συνοδοιπόρους που δεν συνέχισαν την πορεία τους με το ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από το δημοψήφισμα, όπως η ΛΑΕ.