Ζευγάρι πουλάει το αμάξι τους για να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα από τα τρίδυμα κοριτσάκια τους. Τότε ένας άγνωστος άντρας εμφανίζεται στο σπίτι τους

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια καλή ευκαιρία για προσφορά και για πολλούς μπορεί να σημαίνει επιπλέον χρόνος για αιμοδοσία και για εθελοντικές δράσεις. Για έναν άντρα από τη Φλόριντα που ονομάζεται Joe Miranda, αυτό σήμαινε την αλλαγή της ζωής των τριών τρίδυμων κοριτσιών που πάσχουν από τον ίδιο όγκο στον εγκέφαλο. 

Η Ellie, η Gigi, και η Carmina είχαν ανάγκη για χειρουργικές επεμβάσεις και έπρεπε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο Nicklaus Children’s Hospital στο Μαϊάμι, και οι γονείς τους, πούλησαν τα πάντα για να τις βοηθήσουν.

Ο Joe Miranda είδε την ιστορία τους στις ειδήσεις ένα βράδυ, όπου έδειξαν στους τηλεθεατές την απελπισμένη μάχη που αντιμετώπιζαν καθημερινά. Βλέποντας τον πατέρα τους, τον Joe, να εργάζεται 12-14 ώρες την ημέρα για τα παιδιά του και τη μητέρα τους, Kim, να έχει μείνει χωρίς αυτοκίνητο, παρά τα συχνά ταξίδια τους στο νοσοκομείο, ο Miranda και η σύζυγός του συμφώνησαν αμέσως να βοηθήσουν.

“Η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν συγκλονισμένοι όταν είδαμε τις ειδήσεις,” είπε ο Miranda σε έναν τοπικό σταθμό του CBS. “Κοιταχτήκαμε, κι αμέσως κουνήσαμε το κεφάλι λέγοντας ‘ναι, κάτι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό’. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη. Γι’ αυτό καλέσαμε αμέσως και αφήσαμε μήνυμα.”

Η οικογένεια Miranda δώρισε ένα KIA SUV 2004 σε καλή κατάσταση στην οικογένεια, μαζί με ένα πληρωμένο ταξίδι για να επισκεφθούν τη Legoland στην κεντρική Φλόριντα. Επίσης, σχεδιάζουν να μείνουν στο πλευρό των γονιών για να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά θα έχουν όμορφα Χριστούγεννα.

“Θέλουμε να βεβαιωθούμε για ένα πράγμα:  ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν όμορφα Χριστούγεννα. Θέλουμε, επίσης, να δούμε τι χρειάζονται η Kim και ο Joe για να διευκολυνθούν.”

Η μητέρα, η Kim, σχολίασε:

“Νιώθω ευλογημένη, μπορούμε πλέον να καλέσουμε τους γιατρούς. Δεν μπορώ να τους πω πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκαναν για τα κορίτσια.”

Και ο πατέρας, ο Joe, είπε επίσης

“Είμαστε μόνο πραγματικά ευγνώμονες που μπήκαν στη ζωή μας. Την έχουν αλλάξει δραματικά.”

Ενώ έχουν έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά τους, η ζωή τους έχει γίνει καλύτερη, αφού η ελπίδα άρχισε να παίζει πρωταρχικό ρόλο σ’ αυτήν, και αυτό είναι το ζητούμενο. Ελπίζουμε ότι η οικογένεια θα έχει καλές γιορτές και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στα μικρά κορίτσια.

διαφορετικό Πηγή: www.diaforetiko.grTο διαβάσαμε εδώ: http://newsone.gr/paraxena/1332202-zeugari-poulai-to-amaxi-tous-gia-na-plirosi-ta-iatrika-exoda-apo-ta-tridima-koritsakia-tous-tote-enas-agnostos-antras-emfanizetai-sto-spiti-tous#sthash.dSK1PCXp.dpuf