Εσυ Να Γελας… το νέο single του Τρικαλινού τραγουδιστή Σάκη Αναγνώστου

Εσύ να γελάς είναι ο τίτλος του νέου single του Τρικαλινού τραγουδιστή Σάκη Αναγνώστου. Ένα τραγούδι που αναμένεται να κάνει επιτυχία. 

Τη μουσική και τους στίχους έχει γράψει ο Σάκης Αναγνώστου και την ενοσχήστρωση έχει κάνει ο Γιώργος Μίγκας. Το τραγούδι κυκλοφορεί σε Digital Single από την Dusty Records.

Ο Σάκης Αναγνώστου

O Σάκης Αναγνώστου γεννήθηκε στο Βέλγιο (Βρυξέλλες) και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των 6. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην πόλη των Τρικάλων.

Η πρώτη του επαφή με τη μουσική ήταν στην ηλικία των 12, όταν άρχισε μαθήματα πιάνου και κιθάρας.

Η μουσική του καριέρα ξεκίνησε στην ηλικία των 15, όταν έγινε μέλος του συγκροτήματος «Third Voice». Με το συγκρότημα είχε την πρώτη επαφή του με το κοινό, δεδομένου ότι έπαιζαν σε κλαμπ, φεστιβάλ και επίσης έπαιρναν μέρος σε διάφορες συναυλίες.

Η σόλο του καριέρα ξεκίνησε το 2009, αφού τελείωσε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη. Άρχισε τότε πολλές ζωντανές εμφανίσεις, τόσο στη Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα, και στο μεταξύ, ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο.

Από το 2010 πραγματοποιεί σημαντικές παραστάσεις, παίρνοντας μέρος σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ κι έχει την τύχη να συνεργαστεί επί σκηνής με τους Έλληνες καλλιτέχνες Φίλιππο Πλιάτσικα, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Locomondo κι άλλους …