Εργολάβοι φεγγαράκια με κουβερτούρα

Υλικά :

500 γρ. άχνη ζάχαρη

500 φρ. αμυγδαλόψιχα

6 ασπράδια

2 βανίλιες

1 πακέτο αμυγδαλο φιλέ

1 κουβερτούρα

Εκτέλεση : 

Χτυπάμε την αχνη με την αμυγδαλοψυχα να γίνουν πούδρα. Προσθέτουμε τις βανιλιες και τα ασπράδια. Ανακατεύουμε και ομογενοποιούμε την ζύμη μας ή οποία γίνεται μαστιχωτή. Βάζουμε την ζύμη μας σε μεγάλο κορνέ με ίσια μύτη και φτιάχνουμε μισοφέγγαρο. Επάνω ρίχνουμε φιλέ. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Όταν κρυωσουν βουτάμε τις άκρες σε κουβερτούρα λιωμένη.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Καίτη Κοκ.