Επαγγελματίες και προσωπικό στα Μανάβικα εκπαιδεύονται για να δώσουν τις πρώτες βοήθειας με απινιδωτή

Επαγγελματίες και προσωπικό στα Μανάβικα εκπαιδεύονται για να δώσουν τις πρώτες βοήθειας με απινιδωτή. Εδώ και λίγο καιρό στο bar ” the love shake” στα Μανάβικα τοποθετήθηκε ο ένας από τους 5 απινιδωτές του Δήμου Τρικκαίων. Την Τρίτη , ο Εθελοντής Μίγκας Αντώνης πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΚΑΡΠΑ έδειξε στους εργαζομένους της επιχείρησης τις βασικές αρχές και τη χρήση του απινιδωτή ώστε να γνωρίζουν τι να κάνουν στην περίπτωση που κάποιος για αδιευκρίνιστους λόγους καταρρεύσει. Η ομάδα ΚΑΡΠΑ των Εθελοντών Τρικάλων υπό την καθοδήγηση της Ελένης Πολύζου, αναισθησιολόγου, θα συνεχίσει με βιωματικά σεμινάρια και στους εργαζομένους της εστίασης όλων των υπολοίπων επιχειρήσεων της περιοχής.

Βασικό λοιπόν , όλοι όσοι κινούνται ή απασχολούνται στα Μανάβικα να γνωρίζουν που βρίσκεται ο απινιδωτής ώστε να τον χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση ανάγκης,

Που υπάρχουν απινιδωτές

Οι απινιδωτές βρίσκονται:

– στο ΚΕΠ του Δημαρχείου

– στο κλειστό γυμναστήριο στην «Μπάρα»

– στο δημοτικό στάδιο

– στον μύλο Ματσόπουλου.

– στο γνωστό μπαρ The Love Shake, στα «μανάβικα»

Οι απινιδωτές είναι μια προσφορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του Συλλόγου Ελληνογερμανικής φιλίας «Hellas Amberg» σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.