Επί τάπητος η μετάβαση στην Ειδομένη

Η συναυλία του Σαββάτου στέφθηκε με επιτυχία, τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν για τους πρόσφυγες της Ειδομένης, είναι πάρα πολλά και έτσι απομένει να γίνει η μεταφορά και παράδοση τους, κάτι που έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Οι λεπτομέρειες όμως, για την μετάβαση στην Ειδομένη, όπως επίσης και άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναμένεται να συζητηθούν εκτενώς, στη συνέλευση της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον». Τα θέματα συζήτησης, όπως αυτά αναφέρονται στην πρόσκληση, έχουν ως εξής:

  1. Την προετοιμασία της μετάβασης στην Ειδομένη την Κυριακή 8.11
    2. Τη συμμετοχή μας στη γενική απεργία στις 12.11
    3. Την οργάνωση των εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
    4. Την παρέμβαση μας για το ασφαλιστικό ζήτημα.
    5. Τις δικαστικές διώξεις αγωνιστών/ στριών, με αφορμή την παρέμβαση στον αγώνα των καθαριστριών του νοσοκομείου το καλοκαίρι.

Στην πρόσκληση σημειώνεται ότι «ειδικά για το πρώτο θέμα, μετά την επιτυχημένη συναυλία αλληλεγγύης και τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, καλούμε όλες και όλους που συνέβαλλαν στην οργάνωση της, να παρευρεθούν στη συνέλευση, ώστε να συζητήσουμε για τη μετάβασή μας στην Ειδομένη».