Εντατικά προπονούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι για τον αγώνα με τους δημοσιογράφους

Εντατικά προπονούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Τρικκαίων για να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους δημοσιογράφους στον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στα Τρίκαλα. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι είναι ένας αγώνας που δεν θα χάσουν, ενώ την προπόνησή τους έχει αναλάβει προσωπικά ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος και δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από τις προπονήσεις. «Τρέμουν οι δημοσιογράφοι!» αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook όπου και δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες που… υποκλάπηκαν (ideesmag.gr) από την τελευταία τους προπόνηση!
Να σημειώσουμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων και οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, θα αναμετρηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς θα συγκεντρωθούν χρήματα που θα αποδοθούν προς ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Τρικκαίων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης 30 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο επί της οδού Κατσιμήδου. Έτσι, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2014 και με αισιοδοξία για το 2015, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δημοσιογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τους συμπολίτες μας και καλούν όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές να παραβρεθούν.
…Κι επειδή η πρωτοβουλία αυτή είναι για καλό σκοπό, ένας λόγος παραπάνω για να είμαστε όλοι εκεί.