Ενοικιάζεται το… Φρούριο των Τρικάλων

Μετά από πολλές διαδικασίες κι εκκρεμότητες ο Δήμος Τρικκαίων βγάζει ενοικιαστήριο για το κατάστημα του Φρουρίου. Οι εκκρεμότητες με τον προηγούμενο ενοικιαστή (εταιρεία) έκλεισαν και πλέον σε σύντομο διάστημα θα τεθεί σε διαγωνισμό.
Στόχος του Δήμου είναι η αξιοποίηση του καταστήματος με τρόπο τέτοιον, ώστε να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς για την πόλη, να αξιοποιήσει τη μοναδικότητά του, να συμβάλλει στις μικρές αποδράσεις των τρικαλινών, να σηματοδοτήσει τη στροφή στο να καταστεί πόλος έλξης των επισκεπτών και τουριστών και να αποτελέσει σημείο σύνδεσης με τις θερινές κυρίως πολιτιστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο κάστρο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι όροι του σχετικού διαγωνισμού έχουν καταρτιστεί και συντόμως θα δημοσιευθεί η ανακοίνωση – πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες.
«Ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει, κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με την πρόσφατη ιστορία της πόλης και με την ψυχαγωγία – διασκέδαση των τρικαλινών, να λειτουργεί σε νόμιμα πλαίσια, με υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και με παράλληλη δυνατότητα προσφοράς τιμών που να ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες» επισημαίνεται.