Εκοψαν την βασιλόπιτα στην Π.Ε. Τρικάλων

Με την ευχή η τρέχουσα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και λιγότερα προβλήματα σε σχέση με εκείνα που επήλθαν το περασμένο έτος, έκοψε την πίτα της η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων,  παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη, θεματικών αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων, διευθυντών των Υπηρεσιών και υπαλλήλων.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος Νάσης, ο οποίος απηύθυνε και τις ευχές τους σε εργαζόμενους και αιρετούς.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους καθότι φέραμε εις πέρας και με επιτυχία τα πρόβλημα προέκυπταν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Με τη συνεργασία που αναπτύξαμε καταφέραμε να υλοποιήσουμε δεκάδες έργα τα οποία έλυσαν σειρά προβλημάτων και αποτελούσαν αίτημα φορέων και κατοίκων του νομού», σημείωσε ο κ. Αγοραστός ενώ από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε «θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους, για την άριστη συνεργασία. Θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να κινηθούμε με τους ίδιους ρυθμούς και τη νέα χρονιά και με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρουμε. Να συνεχίσουμε το έργο που παράγουμε για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον, τόσο εμείς, όσο και ο νομός Τρικάλων γενικότερα».