Εθελοντές, σπεύσατε για βοήθεια

Στο πλευρό των προσφύγων στην Ειδομένη και ο Δήμος Τρικκαίων, ο οποίος ανέλαβε πρωτοβουλία για τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Για την ακρίβεια, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων, στο πλαίσιο της οποίας θα συγκεντρωθούν αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε ανακοίνωση τους, οι διοργανωτές, επισημαίνουν ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να βοηθήσουν εκείνη την ημέρα στην παραλαβή των αγαθών, στη συγκέντρωση και στην τακτοποίηση τους, ενώ όσοι το επιθυμούν, θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους για την οργάνωση της εκδήλωσης στο τηλέφωνο του γραφείου

Ως προς τη συναυλία, να υπενθυμίσουμε ότι θα πρωτοτυπήσει ως προς τον χώρο διεξαγωγής: καιρού επιτρέποντος, θα δοθεί υπαίθρια, στην αρχή του πεζόδρομου της οδό Ασκληπιού, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Απόλλωνος στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2015.

Μάλιστα η συγκεκριμένη συναυλία έχει τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, καθώς και του τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Αποδεικνύεται, λοιπόν, εμπράκτως, ότι η συνεργασία των φορέων και η αλληλεγγύη των τρικαλινών, μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για την έκφραση της έμπρακτης υποστήριξης σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Ταυτοχρόνως, η συναυλία έχει και παιδευτικό χαρακτήρα, αφού θα ακουστούν έργα κλασικής μουσικής, σε μια έξοχη ευκαιρία ευρείας γνωριμίας όλων με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΣΟΝ).

Τα αγαθά που θα συλλεγούν, είναι:

Είναι δεκτά επίσης πτυσσόμενα είδη στέγασης (τέντες – υπόστεγα) που προορίζονται για την Τοπική Κοινότητα Ειδομένης.