Εγκυμονούσα, ευτυχισμένη και… τρελαμένη με την υστερία των γυναικών με τα κιλά της εγκυμοσύνης η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα Λούδα

Μία από τις πλέον ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει η υποψήφια βουλευτής με «Το Ποτάμι» στα Τρίκαλα, Ζαχαρούλα Γιαβρούτα Λούδα. Σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το τρίτο της παιδί. Μάλιστα, τον προεκλογικό αγώνα τον έκανε όντας εγκυμονούσα, κάτι που δεν φάνηκε να είναι εμπόδιο αφού ήταν ιδιαίτερα ενεργή. Άλλωστε, η εγκυμοσύνη όταν δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι δεν εμποδίζει τη γυναίκα να δραστηριοποιείται και να έχει κανονικούς ρυθμούς στη ζωή της.
Η Ζαχαρούρα Γιαβρούτα Λούδα χαρούμενη και ιδιαιτέρως κομψή, παρόλο που γεννάει σε λίγες μέρες αφού μπαίνει στο μήνα της, δεν κρύβει τη χαρά της όπως φαίνεται και στις φωτό που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Η ίδια μητέρα ήδη δύο κοριτσιών 6 και 4 ετών προσπαθεί να περάσει και το μήνυμά της. Εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη με το πώς αντιμετωπίζουν την εγκυμοσύνη ορισμένες γυναίκες και την υστερία με τα κιλά.
Παραθέτουμε το post που ανήρτησε χθες:
«Καλημέρα, καλημέρα. Έβγαλε ήλιο επιτέλους και κάτω απο αυτές τις συνθήκες θα πρεπε να μαι τρα λα λα, τρα λα λο. Δεν είμαι όμως. Κι ο λόγος; Βλέπω τις τελευταίες μέρες ακόμη και σε δελτίο ειδήσεων να προβάλλεται εγκυμονούσα με κοιλιακούς. Μέχρι και inbox μου το στείλανε. Μπράβο στο κορίτσι. Και εις ανώτερα. Δεν είναι αυτό το φυσιολογικό. Και δεν μου αρέσει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; Τόσο ξεφύγαμε; Πού το κακό να πάρεις κιλά; Πού το κακό να κάνεις ραγάδες; Πού το κακό να αποκτήσεις κυτταρίτιδα ακόμη κι αν δεν είχες; Έχουμε την ευλογία, τύχη όπως θέλετε πείτε το να φέρουμε μέσα μας το μεγαλύτερο θαύμα της φύσης. Κι εμείς στεκόμαστε σε τι; Στους κοιλιακούς εγκυμονούσας; Είναι δυνατόν; Κορίτσια χαλαρώστε. Ότι μείνει πάνω στο σώμα μας μετά την ή τις εγκυμοσύνες μας είναι τα παράσημά μας και πρέπει να είμαστε περήφανες γι αυτά. Θα είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν οτι πιο μεγάλο έχουμε καταφέρει στη ζωή μας. Τα παιδιά μας. Και μην ψήνεστε. Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη αυτό που να μην έχει “παράσημα” μετά απο μια εγκυμοσύνη. Απολαύστε τη διάρκεια αυτών των μηνών όσες έχετε τη δυνατότητα να έχετε μια εύκολη εγκυμοσύνη και μην στέκεστε σε γελοιότητες».
Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες τρελαινόμαστε με τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όμως το να έχεις κοιλιακούς κατά τη διάρκειά της μάλλον είναι τραβηγμένο και τρελό… θα προσθέσουμε εμείς, όντας γυναίκες.