Δυναμική εμφάνιση Ταμήλου στα χωριά του πρώην Δήμου Κόζιακα!

Σε γνώριμα μέρη βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος στο πλαίσιο των περιοδειών του. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε στα χωριά του πρώην Δήμου Κόζιακα όπου ως γνωστό βρίσκονται δίπλα από τον τόπο καταγωγής του, την ορεινή Κόρη.
Εκεί ο κ. Ταμήλος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη ζεστασιά από τους κατοίκους τους οποίους ο ίδιος γνωρίζει με τα μικρά τους ονόματα.
Ο ίδιος είχε προσκληθεί στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Ξυλοπάροικου όπου και συνομίλησε για αρκετή ώρα με την Τρίτη ηλικία για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ ακολούθως επισκέφθηκε κατά σειρά τα χωριά, Γοργογύρι, Πρίνος, Γενέσι και κατέληξε στον Πρόδρομο.
Τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ συνόδευαν ο πρώην δήμαρχος Κόζιακα και νυν αντιδήμαρχος Τρικκαίων Κίμων Αναστασόπουλος καθώς και ο επίσης πρώην δήμαρχος Κόζιακα Σωτήρης Χρισταντώνης. Αναμφίβολα το πέρασμα του κ. Ταμήλου από τα παραπάνω χωριά του έδωσε το μήνυμα ότι οι κάτοικοί τους τον στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις στον εκλογικό του αγώνα της 25ης Ιανουαρίου.