TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Διαφορετική τούρτα παγωτό

Σεπ 2, 2015
in Μαγειρική
Διαφορετική τούρτα παγωτό
Share on FacebookShare on Twitter
Υλικά για την βάση :
 1 πακέτο μπισκότα ορεο σοκολάτας

4-5 τμχ. ψωμί του τοστ

 Υλικά για το παρφε σοκολάτας :

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
6 κρόκοι αυγών
150 γρ. ζάχαρη

500 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι )
Υλικά για το απλό παγωτό
1 ζαχαρούχο
1 ερμολ ( φυτική σαντιγί )
1 εβαπορέ
λικέρ ρόδι
Εκτέλεση :
Φρυγανίζουμε το ψωμί του τοστ και σε φόρμα το στρώνουμε περιμετρικά από πάνω βάζουμε ελάχιστη ζάχαρη στο κέντρο σπάμε τα μπισκότα.
Για το παρφε σοκολάτας
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι.  Βράζουμε την ζάχαρη με 50γρ. νερό.  Παράλληλα χτυπάμε τους κρόκους στο μίξερ, μόλις η ζάχαρη γίνει παχύ σιρόπι προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.  Έπειτα ρίχνουμε το σιρόπι σιγά-σιγά στο μίξερ χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα (πρέπει το μείγμα να γίνει αφράτο).  Προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και στο τέλος βάζουμε την κρέμα γάλακτος αδειάζουμε στην φόρμα και σκεπάζουμε με μεμβράνη.
Για το παγωτό με λικέρ ρόδι
Βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα το εβαπορέ και το ζαχαρούχο να είναι κρύα.  Αφού τα βγάλουμε χτυπάμε πρώτα το εβαπορέ μέχρι να γίνει διπλάσια η ποσότητα, ρίχνουμε το ερμολ και συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά, στο τέλος προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ένα σφηνάκι λικέρ ρόδι (η οτιδήποτε άλλο θέλετε).  Πρέπει να γίνει σαν κρεμά περίπου.
Αφού έχουμε ήδη βάλει στην κατάψυξη το παρφε με την μεμβράνη περίπου στην μια ώρα το βγάζουμε και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο παγωτό.  Αφήνουμε περίπου 8 ώρες η ακόμα καλύτερα ένα 24ωρο
Σημείωση : Αν δεν έχετε μεμβράνη στρώστε καλά με ένα κουτάλι της σούπας ώστε να είναι ίσιο καθώς επίσης πριν βγάλετε την μεμβράνη βεβαιωθείτε ότι έχει κάπως σταθεί το προηγούμενο παγωτό.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Τσιμπινού.
ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με Γιώργο Σταθάκη η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Ποιοι αποτελούν την Εκλογική Επιτροπή

Καιρός: Μίνι καύσωνας με τοπικές βροχές – Τους 37 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος

Καιρός: Μίνι καύσωνας με τοπικές βροχές – Τους 37 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος

Αυτό είναι το φορτηγό πλοίο που μετέφερε όπλα νότια της Κρήτης (φωτογραφίες)

Αυτό είναι το φορτηγό πλοίο που μετέφερε όπλα νότια της Κρήτης (φωτογραφίες)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd