Διαγωνισμό τραγουδιού διοργανώνει η Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Διαγωνισμό παιδικού τραγουδιού διοργανώνει η Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών. Σε εγκύκλιό του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος αναφέρει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί μου αδελφοί,

H Iερὰ Μητρόπολή μας, στὰ πλαίσια της ποιμαντικής φροντίδας της νεολαίας μας, της αυριανής ελπίδος της Εκκλησίας και της Πατρίδος μας, πρόκειται να ενισχύσει την προσπάθεια των ενοριών για την στελέχωση των χορωδιών τους, αλλά και να δημιουργήσει πολυμελή παιδικὴν χορωδίαν, η οποία θα αναδειχθεί εις το μέλλον λαμπρὸν στολίδι και κόσμημα της Μητροπόλεώς μας. Προς τούτο διοργανώνει με πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία διαγωνισμό τραγουδιού με την συνεργασία των ειδικών χοραρχών εις την σύνθεσιν και οργάνωσιν χορωδιῶν και ορχηστρών, εγκρίτων εις τον τομέα των. Η προσπάθεια αυτὴ έχει ως κύριο σκοπὸ την ενθάρρυνσιν και προσέγγισιν υπὸ της Εκκλησίας μας των νέων ανθρώπων εντὸς μιας διαδικασίας χαράς και ευγενοῦς αμίλλης.

Η ομάδα των ειδικών μουσικών έχει ήδη καταρτίσει σχέδιον και οργανόγραμμα των διαγωνιστικών εκδηλώσεων, το οποῖον θα αναρτηθεί στούς πίνακας ανακοινώσεων όλων των ενοριακών Ιερών Ναών της Μητροπολιτικής μας περιφερείας.

Παρακαλούμεν όλους ανεξαιρέτως, όπως πλαισιώσηται την προσπάθειαν αυτὴν με ιδιαίτερον ενδιαφέρον και προσοχὴν, η οποία αρμόζει εις τας αγαθὰς και αθώας ψυχὰς των παιδιών μας.

Μετ’ ευχῶν και της εν Κυρίω ἀγάπης,

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ

 Ο  ΤΡΙΚΚΗΣ  ΚΑΙ  ΣΤΑΓΩΝ   ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ