Δεύτερη σειρά ακροάσεων για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΣΟΝ) της πόλης των Τρικάλων οι ενδιαφερόμενοι. Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν νέοι ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές του Μουσικού Σχολείου, νεαροί μουσικοί που βρίσκονται στην αρχή μιας επαγγελματικής καριέρας κι οποιονδήποτε ανεξάρτητος νεαρός μουσικός που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝ.
Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανηρτημένες στην Ιστοσελίδα του ΣΦΜΤ www.sfmt.gr και κατατίθενται μέχρι 23 Δεκεμβρίου 2014 στη Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού (Πνευματικό Κέντρο 1ος όροφος τηλ.24313 – 53508/509).
Πριν την κατάθεση της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς /κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ) της ΣΟΝ που επίσης είναι αναρτημένος και διαθέσιμος για εκτύπωση, στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου. Στον ΚΟΛ αναφέρονται ο σκοπός και οι δράσεις της ΣΟΝ.
Η αποδοχή αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΝ θα γίνει μετά από ακρόαση ενώπιον του μουσικού διευθυντού της ΣΟΝ μαέστρου Δ. Κτιστάκη.
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 13.00 στο κτίριο Φιλαρμονικής (Δωροθέα Σχολή).
Μέρος μπορούν να λάβουν όλοι οι νεαροί μουσικοί – σπουδαστές μουσικής (έγχορδα και πνευστά) οποιουδήποτε επιπέδου. Η ΣΟΝ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για προσέλκυση νεαρών μουσικών που παίζουν βιόλα, τσέλο και κοντραμπάσο.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ΣΟΝ καλούνται να συνδράμουν το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία, αλλά κι όλοι οι πολίτες

Πληροφορίες

Για κάθε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διοικ. Διευθύντρια της ΣΟΝ Μαίρη Μητσοπούλου -_mitsopoulou@hotmail.com και τον Συντονιστή της Δ.Ε. κ. Ι.Κ. Γεωργιάδη – icgeorgiadis1947@gmail.com