Δεκάδες άνθρωποι στο πλευρό της 22χρονης Ευαγγελίας, έσπευσαν να δώσουν αίμα-Απαιτούνται κι άλλες φιάλες

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για αίμα για την 22χρονη Τρικαλινή Ευαγγελία Γούσιου η οποία περνά μία δύσκολη περιπέτεια ζωής. 

Ουρά σήμερα στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων από όλους όσοι έσπευσαν να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν την Ευαγγελία, στο αγώνα που δίνει για ζωή!!!! Πολλά και τα τηλεφωνήματα από τους συνανθρώπους που προσφέρουν αίμα άπό κάθε γωνιά της Ελλάδας.
“Πολλές οι ευχαριστίες, πολλά τα χαμόγελα, πολλές οι ελπίδες που δίνετε !!!! Συνεχίστε, όλοι όσοι μπορείτε γιατί η Ευαγγελία χρειάζεται περίπου 15 φιάλες αίμα την ημέρα!” αναφέρουν οι οικείοι της στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook.

Η 22χρονη νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στην Αιματολογική Κλινική σε  κρίσιμη  κατάσταση. Τα στοιχεία της κοπέλας είναι Ευαγγελία Γούσιου κι απαιτούνται αρκετές φιάλες αίμα για να φέρουν σε πέρας οι γιατροί τη θεραπεία της. Στον οργανισμό της κοπέλας έχει περάσει ένα μικρόβιο κι απαιτείται μεγάλη ποσότητα αίματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Αίμα μπορεί να δώσει κάποιος σε οποιοδήποτε νοσοκομείο δηλώνοντας τα στοιχεία της κοπέλας. Τηλ. επικοινωνίας: 698 3107594.