Δείτε πώς μπορείτε να οργανώσετε τέλεια το χώρο κάτω από το νεροχύτη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να οργανώσετε τον χώρο κάτω από τον νεροχύτη σας και εμείς βρήκαμε τους 5 καλύτερους.

Δημιουργήστε χώρο εκεί που δεν φανταζόσασταν Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία σε ποιο σημείο ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού σκέφτηκε να φτιάξει έξτρα ντουλάπι. Ακριβώς στο σημείο που είναι ο νεροχύτης έφτιαξε ένα μικρό ντουλάπι που χωράει ίσα ίσα το πιστολάκι μαλλιών και το σίδερο ισιώματος.

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο κατακόρυφα Στο εμπόριο κυκλοφορούν πλαστικά ορθογώνια και τετράγωνα κουτιά τα οποία μπορούν να σας εξυπηρετήσουν ώστε να έχετε σε τάξη όλα σας τα πράγματα κάτω από το νεροχύτη και το νιπτήρα. Βάλτε σε ένα δοχείο τα εργαλεία καθαρισμού, σε ένα άλλο δοχείο τις πετσέτες και ξεχωριστά τα απορρυπαντικά σας.

Προσθέστε μια ράγα Βάλτε μια ράγα ψηλά στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη σας ώστε να κρεμάσετε εκεί όλα τα απορρυπαντικά σας. Έτσι θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο.

Τοποθετήστε το χαρτί υγείας ξεχωριστά Αντί να έχετε το χαρτί υγείας μέσα στη σακούλα του, βγάλτε το από εκεί και τοποθετήστε το σε ένα όμορφο σιδερένιο καλάθι κάτω από το νιπτήρα του μπάνιου ή και το νεροχύτη της κουζίνας. Χρησιμοποιήστε σιδερένια καλάθια και για άλλα αντικείμενα όπως απορρυπαντικά, πετσέτες και καλλυντικά.

Βάλτε μηχανισμό που περιστρέφεται Αυτό το εργαλείο θα σας χρησιμεύσει πολύ. Βάλτε έναν δίσκο με μηχανισμό που περιστρέφεται ώστε να αποθηκεύεται εκεί πράγματα. Χάρη στον ειδικό μηχανισμό πλέον θα μπορείτε με μια κίνηση να βρείτε καθετί που ψάχνεται κάθε φορά στο ντουλάπι σας.

Αυτά τα 5 tricks οργάνωσης είναι πολύ χρήσιμα γιατί θα βάλουν σε απόλυτη τάξη τον χώρο κάτω από το νεροχύτη και το νιπτήρα σας ενώ επιπλέον θα σας αδειάσουν χώρο από το μπάνιο ή την κουζίνα.

Πηγή: spirossoulis.gr