Δείτε ιδέες για οικονομικά πάρτυ

Ο σχεδιασμός του πάρτυ του παιδιού σας με έναν λογικό προϋπολογισμό. Πως θα το καταφέρετε;

Ήρθε η ώρα!!! Θέλετε να κάνετε ένα επιτυχημένο πάρτυ στο παιδί σας χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας αλλά και να διασκεδάσουν τα παιδιά.

Ας ξεκινήσει το παιχνίδι …

Μπορείτε μέσα ή σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού να αφήσετε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους οι μικροί καλλιτέχνες. Θα χρειαστείτε μεγάλο ρολό λευκό χαρτί ή ακόμα καλύτερα ένα μουσαμά, μπογιές, πινέλα και σφουγγάρια. Μετά το πάρτυ τα παιδιά μπορούν να πάρουν το καθένα την ζωγραφιά του. Μόλις στεγνώσει, κρεμάστε το αριστούργημα του δικού σας παιδιού στο δωμάτιο του ως ενθύμιο.

Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτι γενεθλίων για ένα τρίχρονο!

Αν πάλι έχετε εξωτερικό χώρο και θέλετε να χρησιμοποιήσετε στεφάνια, φουσκωτά και άλλες δραστηριότητες αθλητικού περιεχομένου, μην ξεχάσετε τα μετάλλια για την τελετή λήξης!!!

Τα  μικρά παιδιά αγαπούν να παίζουν με τη ζύμη, να κόβουν σχήματα και φυσικά να διακοσμούν.

Η μαμά, θα χειριστεί το ψήσιμο. Φεύγοντας το κάθε παιδάκι μπορεί να πάρει μαζί του τα μπισκοτάκια του.

Πάρτε ένα γιγαντιαίο παζλ κάτι ίσως που να ταιριάζει με το θέμα του πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας και αφήστε τα παιδιά να συνεργαστούν για να ολοκληρωθεί η εικόνα. Θα μπορούσατε να έχετε 2-3 παζλ και να φτιάξετε ομάδες παιδιών να δουλεύουν πάνω στο καθένα.

Θυμάστε το στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα; Κάντε κάτι παρόμοιο με χορό. Δυναμώστε την ένταση της μουσικής και αφήστε τα παιδιά να κουνηθούν στο ρυθμό. Σταματώντας τη μουσική θα πρέπει να παγώσουν στη θέση τους. Επαναλάβετε μέχρι να απομείνει μόνο ένα παιδί – ο νικητής!

Πηγή: 4moms.gr