Γουρουνόπουλο στη λαμαρίνα

Υλικά :

1 γουρουνόπουλο,

αλάτι,

πιπέρι,

πάπρικα,

1 πορτοκάλι,

3 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση :

Πλένουμε το γουρουνόπουλο , του δένουμε  τα πόδια, βαζουμε στα μπούτια το σκόρδο.  Αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το πορτοκάλι και μετά το αλατοπιπερόνουμε.  Το ψήνουμε στους 120 βαθμους στις αντιστάσεις για 4-5 ώρες ή αν δεν χωράει στον φούρνο της γειτονιάς μας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Αγγελική Αναγνώστου.