Γκιούλμπασι στη λαδόκολλα

Υλικά:

Aγριογούρουνο ή οτι κρέας έχετε

πιπεριές

σκόρδο

κεφαλοτύρι

αλάτι

πιπέρι

θυμάρι

μουστάρδα

λευκό μπαλσάμικο

3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Αφού έχετε πλύνει και στραγγίσει καλά το κρέας. Το αλατοπιπερώνετε και βαζετε μπόλικο θυμάρι. Ρίχνετε την μουστάρδα και το μπαλσάμικο το ελαιόλαδο και τα βάζετε στην λαδόκολλα. Προσθέτετε τις πιπεριές τα σκόρδα το τυρί και κλείνετε το πακέτο με την λαδόκολλα Μετά βάζετε αλουμινόχαρτο και το πακετάρετε και με αυτό. Βάζετε σε ένα ταψάκι να μην έχει πολλά κενά το δεματάκι σας και το ψήνετε στους 200 βαθμούς για 2 ώρες από την μια μεριά και μετά το γυρίζετε και το ψήνετε άλλη μια ώρα έτσι γινετε λουκούμι…

Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη , η γνωστή σε όλους μας Γιαγιά Μαίρη εν δράση (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).