Γιάφκα στο κέντρο του Βόλου

Πανικός επικρατεί από το πρωί στο κέντρο της πόλης του Βόλου. Αφορμή, ο εντοπισμός του καταζητούμενου από την Ελληνική Αστυνομία Γιώργου Πετρακάκου, συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη. Η γιάφκα, εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη διασταύρωση των οδών Περραιβού και Γαλλίας.

Η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, επισήμανε ότι σε βάρος του συλληφθέντα Πετρακάκου, εκκρεμούσαν επτά διωκτικά έγγραφα και συγκεκριμένα:

Υπενθυμίζεται ότι τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΥ Γεωργίου είχε βρεθεί σε ταχύπλοο σκάφος, που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δράστες της ένοπλης ληστείας, σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας, την 22-08-2014.

Στη σημερινή επιχείρηση, μαζί με τον ΠΕΤΡΑΚΑΚΟ Γεώργιο, συνελήφθησαν μία 36χρονη με την οποία συζούσε καθώς και δύο άντρες ηλικίας 35 και 27 ετών οι οποίοι τον υπέθαλπταν.
Από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις  κατ’ οίκον έρευνες στο Βόλο (σε οικία, αποθήκη και λυόμενο), σε οικία στην Αγ. Παρασκευή Αττικής, σε αγροικία στον Μώλο Φθιώτιδας και πέντε έρευνες σε οχήματα, εκ των οποίων τα τρία στο Βόλο κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν μέχρι τώρα: