Γεύμα αγάπης από την Ενορία Παναγίας Επίσκεψης Τρικάλων-Προσφέρει μαγειρεμένο φαγητό σε άπορους-ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ!

Η Ενορία Παναγίας Επίσκεψης, από τον Φεβρουάριο του 2012, άρχισε να λειτουργεί το «Γεύμα Αγάπης», το οποίο δίνει δωρεάν συσσίτιο σε καθημερινή βάση, σε άπορους, άνεργους, ασθενείς και γενικά σε όσους έχουν ανάγκη.«Ζυγίσαμε τις δυνατότητες που είχαμε από οικονομικής απόψεως, αλλά και από απόψεως ανθρωπίνου δυναμικού και κρίναμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τις υπάρχουσες ανάγκες. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη καθημερινή μαρτυρία αγάπης θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί δίχως τη βοήθεια και συμβολή των εθελοντριών κυριών που βοηθούν στη διανομή του φαγητού. Είναι αξιοθαύμαστη η προθυμία εθελοντισμού από τις εν λόγω κυρίες, οι οποίες με τη βοήθεια του Κυρίου εργάζονται με πλήρη υπευθυνότητα σε αυτό το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ενορίας μας.

Τα περισσότερα γεύματα που προσφέρονται καθημερινώς προέρχονται από προσφορές ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας, οι οποίες κατατίθενται είτε αντί «στεφάνου» και «εις μνήμην» είτε για ευλογία «υπέρ υγείας» των οικογενειών τους» αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Ενορίας.

Σήμερα το «Γεύμα Αγάπης» σιτίζει 13 αναξιοπαθούντες συνανθρώπους, οι οποίοι διαμένουν στην Ενορία. Οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν καθημερινά το γεύμα τους, σε υγιεινά και ασφαλή σκεύη μίας χρήσεως. Μαζί λαμβάνουν γάλα και γιαουρτάκι, ψωμί (καθημερινή προσφορά του αρτοποιείου ΑΡΤΟΓΩΝΙΑ) και σαλάτες (προσφορά της βιοτεχνίας ΒΙΟΣΑΛ).

Κάλεσμα για βοήθεια

Εκείνο που επισημαίνουν είναι ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συνανθρώπων που έχουν ανάγκη, που όμως δεν τις γνωρίζουν. Για αυτό το λόγο καλούν τους Ενορίτες να ενημερώσουν την Ενορία της Παναγίας Επίσκεψης εάν γνωρίζουν στη γειτονιά τους ή στην πολυκατοικίας τους κάποιον που έχει ανάγκη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθημερινά στον Ιερό Ναό ή στο τηλέφωνο 2431033671