Γεωργία Καπέτη-υποψήφια βουλευτής ΚΚΕ: Οι νέοι να δυναμώσουν το ΚΚΕ – Τη δική τους φωνή και δύναμη

Ανάμεσα στις πολλές προεκλογικές εξορμήσεις και περιοδείες υπήρξε χρόνος για μια πιο χαλαρή συζήτηση με τη συνοδεία του… απαραίτητου καφέ για τη Γεωργία Καπέτη , τη νεότερη υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στα Τρίκαλα. Έτσι, συναντήθηκε σε καφέ της πόλης μας με αρκετούς νέους και συζήτησαν για τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους μιας και η ίδια , μόλις 28 ετών, βιώνει από πρώτο χέρι , από την ίδια της τη ζωή τις ανησυχίες των νέων . Ήταν μια συνάντηση που απέδειξε, για ακόμη μια φορά , ότι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι ένα με τους νέους και το λαό και μακριά από λογικές παραγοντισμού και προσωπικών επιδιώξεων, έχουν αναδειχθεί από τους αγώνες και τη σχέση τους με τη νεολαία.
Μέσα από τη συζήτηση , που «άναψε» από ιδέες και απόψεις αναδείχθηκε η αποφασιστικότητα των νέων να σταθούν δίπλα στο Κόμμα που πραγματικά μάχεται γι’ αυτούς να σπάσουν τον τοίχο με τα ψέματα, τα ψευτοδιλήμματα, τους εκβιασμούς, την εξαπάτηση και την πόλωση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και να δυναμώσουν το ΚΚΕ, τη δική τους φωνή και δύναμη.
Χαρακτηριστικά η Γεωργία Καπέτη ανέφερε ότι : «συναντιόμαστε με τους νέους και τώρα προεκλογικά όπως και το προηγούμενο για να ακούσουν τι λέει το ΚΚΕ από το ίδιο το ΚΚΕ και όχι από τις φωνές του συστήματος. Συναντιόμαστε με κάθε νέο που προβληματίζεται, που προσπαθεί να σκεφτεί ώριμα και να κάνει τις επιλογές του μπροστά στην κάλπη της 25ης Γενάρη, έστω και αν δε συμφωνεί σε όλα με το Κόμμα, τουλάχιστον πρέπει να γνωρίζει τι λέει το ΚΚΕ. Πρέπει να γνωρίζει ότι το ΚΚΕ θα είναι το στήριγμά του την επομένη των εκλογών, όταν και πάλι θα μάχονται ο λαός και η νεολαία για να τα βγάλουν πέρα, όταν και πάλι τα σχολεία θα είναι άδεια από καθηγητές, όταν και πάλι στις σχολές Ι θα στοιβάζονται οι σπουδαστές ο ένας πάνω στον άλλο και οι υπηρεσίες θα υπολειτουργούν, όταν και πάλι οι υποτιθέμενες θέσεις εργασίας που θα ανοίγουν για τη νεολαία θα είναι στη μαθητεία, στην τσάμπα δουλειά για τα αφεντικά ή στα πεντάμηνα της εκμετάλλευσης σε εναλλαγή με τις ουρές του ΟΑΕΔ…
Με το βλέμμα, λοιπόν, στραμμένο στην επόμενη μέρα των εκλογών οι νέοι έχουν κάθε λόγο να εμπιστευτούν και να στηρίξουν το ΚΚΕ, για να διεκδικήσουν μαζί του όλα όσα τους ανήκουν, όλα όσα δικαιούνται και όχι ψίχουλα και κούφιες υποσχέσεις που είναι μια από τα ίδια με τη σημερινή κατάσταση. Γι ‘αυτό στις 26 Γενάρη οι νέοι χρειάζονται ισχυρο ΚΚΕ»