Γεμάτος αστυνομικά γεγονότα ο Ιούλιος στη Θεσσαλία-Συνελήφθησαν 615 άτομα

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις ανθρωποκτονίας, ληστείας, ναρκωτικών, απάτης κ.α.

Kατασχέθηκαν από ναρκωτικά μέχρι σιδερογροθιές, εντοπίστηκαν 34 κλεμμένα οχήματα

Ο Ιούλιος ήταν ένα μήνας γεμάτος με πλήρες το αστυνομικό δελτίο… για τη Θεσσαλία. Ένας μήνας κατά τον οποίο οι υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης είχαν πολύ… δουλειά. Αυτό αποδεικνύουν οι αριθμοί…

Ανθρωποκτονίες, απάτες, κλοπές, ναρκωτικά, οπλοκατοχή, διαρρήξεις και δεκάδες άλλες παραβάσεις είναι μεταξύ εκείνων που καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο, ενώ οι συλλήψεις άγγιξαν τον εντυπωσιακό αριθμό των 615 ατόμων.

Σημαντικότερα γεγονότα

Από τα σημαντικότερα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μέσα στον Ιούλιου είναι η εξάρθρωση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στο σχεδιασμό και λειτουργία ιστοσελίδας παράνομων τυχερών παιγνίων και παράνομου στοιχηματισμού επί αθλητικών γεγονότων και η άμεση εξάρθρωση ανθρωποκτονίας σε βάρος 93χρονης ημεδαπής στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Ειδικότερα εξιχνιάστηκαν 1 υπόθεση ανθρωποκτονίας, 3 υποθέσεις ληστείας, 60 υποθέσεις ναρκωτικών22 υποθέσεις του νόμου περί όπλων, 43 κλοπές – διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων, κλοπές οχημάτων κ.α., 42 υποθέσεις απάτης, 4 υποθέσεις πλαστογραφίας, 6 υποθέσεις του Τελωνειακού Κώδικα,2 υποθέσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, 1 υπόθεση αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και 3 λοιπές υποθέσεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από τα σημαντικές υποθέσεις του Ιούλη.

615 συλλήψεις!!!

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, από τις  υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας:

Συνελήφθησαν συνολικά (615) άτομα και ειδικότερα:

 Κατασχέσεις

 Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:

Εντοπίστηκαν κλεμμένα οχήματα

Επιπλέον, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας, βρέθηκαν συνολικά τριάντα τέσσερα (34) κλεμμένα οχήματα.