ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ

ΥΛΙΚΑ:
1lt γάλα
1/2 ελαιόλαδο
250 γρ. αλεύρι καλαμποκίσιο
250 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
1 κ.γλ. ζάχαρη
λίγη κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Για το ζυμάρι: Κάνω μία τρύπα στο αλεύρι και ρίχνω μέσα το αλάτι,το λάδι και το βρασμένο νερό (τόσο όσο θα πάρει ώστε να γίνει ένα σταθερό και όχι πολύ ρευστό ζυμάρι) τα ανακατεύω όλα μαζί μέχρι να γίνει κουρκούτι και το στρώνω στο βουτυρωμένο ταψί.
Για την κρέμα :Βάζω το γάλα στην φωτιά μαζί με την ζάχαρη και ανακατεύω μέχρι να πήξει . Κατεβάζω από την φωτιά και αφού χτυπήσω δύο αυγά τα ρίχνω μαζί με την κανέλα στην κρέμα.
Βάζω την κρέμα πάνω στο ζυμάρι και ψήνω στις αντιστάσεις για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Σημείωση: Η παραδοσιακή γαλατόπιτα με γάλα πρόβειο από τους παραγωγούς της περιοχής έχει ιδιαίτερη γεύση.

Καλή επιτυχία