Βραδιά πολιτισμού και τεχνών από τους ταλαντούχους νέους του Ζάρκου(φωτό)

Με μία πραγματικά εντυπωσιακή από κάθε άποψη μουσικοθεατρική παράσταση οι νέοι του Ζάρκου έδειξαν την Παρασκευή το βράδυ το ταλέντο τους στις τέχνες, στο κατάμεστο προαύλιο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

“Φως στο σκοτάδι” ο τίτλος της παράστασης και καθόλου τυχαία η ονομασία του έργου που ήταν ίσως ότι πιο σπουδαίο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή μας. Η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Λαογραφικού συλλόγου Ζάρκου «Φαϋττός» κ. Χαρά Τσιοτινού, μαζί με τα μικρά ταλέντα της θεατρικής  ομάδας του συλλόγου δούλεψαν επί μήνες πάνω στο συγκεκριμένο έργο και κατάφεραν χάρη στον εθελοντισμό τους και την αγάπη τους για τις τέχνες να αφήσουν άναυδους όλους όσους βρέθηκαν κάτω από την σκηνή για να τους θαυμάσουν. Φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την χθεσινή βραδιά πολιτισμού έχει και η “Πέλλινα” που στάθηκε αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια για το κάτι διαφορετικό!
Την παράσταση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζάρκου κ. Ιωάννης Βούλγαρης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Ηλίας Καραμάνος, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Κωνσταντίνος Κοσμάς, ο αντιπρόεδρος της Πέλλινα κ. Γιάννης Αναγνώστου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Βασίλης Αγγέλης, η πρόεδρος του μουσικού συλλόγου Αμφίων κ. Βασιλεία Μπασιάκου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας κ. Δεβώρα Οικονομούλα και περίπου 300 κάτοικοι του Ζάρκου, που χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στην πραγματικά σπουδαία παράσταση που έδωσαν τα παιδιά.
πηγή: http://zarkotrikalwn.blogspot.gr