Βοηθάμε την Άσπα να βρει σπίτι-Παρακαλώ κοινοποιήστε

Τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να βρεθεί «ειδικό» σπίτι έχει ανάγκη η Ασπασία Μπόγρη από το Αργος, η οποία τον Αύγουστο του 2013 δέχτηκε δύο σφαίρες από το πιστόλι που κρατούσε ο πατέρας της ζητά η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου. 
Η μητέρα της πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τη μοναχοκόρη της να φύγει πια από το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus» της Λάρισας, προκειμένου η 19χρονη Άσπα να νιώσει τη θαλπωρή και την ασφάλεια ενός σπιτικού, όπου θα μπορεί να έχει κοντά τους φίλους και τους συγγενείς της.

Στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο fb με σκοπό της στήριξη της Άσπας αναφέρει η μητέρα της:

ηδη εχει πεσει πολυ ψυχολογικα!!!!!
Πρεπει να γυρισει πισω…Στους δικους της ανθρωπους…Να βλεπει τα ατομα που αγαπησε κ την αγαπησαν…Στην οικογενεια της….Σ’ενα σπιτι ….Στο δικο της σπιτι και οχι σε νοσοκομεια η’ σε κεντρα….
Δεν τελειωνει τιποτα….Ο αγωνας συνεχιζεται….
ΟΜΩΣ….θελω την βοηθεια σας για ακομη μια φορα κ την προσοχη σας!
Ψαχνω απεγνωσμενα να βρω σπιτι προς ενοικιαση, που να μπορει να σταθει ενα τετοιο περιστατικο!Δηλαδη,μεγαλο,με μεγαλο μπανιο ,καινουργιο σχετικα,για αυτονοητους λογους,με τρεις κρεβατοκαμαρες και γενικοτερα αν ειναι δυνατον,να υπαρχει μια σχετικη προσβασιμοτητα!Αν σε περιπτωση ειναι διαμερισμα,θα πρεπει το ασανσερ να ειναι μεγαλο για χωραει το αμαξιδιο της!Με ελαχιστες διαστασεις 1Χ1,5….
Οπως σας προειπα,η αποκατασταση της Ασπας θα συνεχιστει εντατικα…Απλα αυτη τη φορα διπλα στους ανθρωπους της…Διπλα σε σας που την αγαπατε….
Ξερω πως ζηταω πολλα,ομως δεν εχω αλλες επιλογες….Τα σπιτια αυτα που βρισκω κ μπορουν να την ”δεχτουν” τα ενοικια ειναι τεραστια…..Οπως επισης κ ολα τα εξοδα πλεον ανερχονται σε ενα τρελλο ποσο….Σας παρακαλω λοιπον,οσοι γνωριζετε καποιο σπιτι που να πληρει αυτες τις προδιαγραφες η’στο Αργος η’στο Ναυπλιον ειδοποιηστε με αμμεσα….
Μονο σοβαρες προτασεις….
Η Ασπα μας θελει να γυρισει πισω….
Η Ασπα μας θελει να συνεχισει ΜΑΖΙ σας αυτον τον αγωνα ….
Η Ασπα μας θελει τον τοπο της,γιατι κουραστηκε….

Δείτε εδώ το ιστορικό