Βασιλόπιτα κέικ

YΛΙΚΑ :

 

4 αυγά,
ξύσμα πορτοκάλι και χυμό,
1 γιαούρτι αγελαδίτσα,
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη,
1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου,
1 φαρίνα κόκκινη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Χτυπάμε τό βιτάμ με τήν ζάχαρη ,προσθέτουμε τά αυγά, συνεχίζοντας τό χτύπημα ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τό αλεύρι σιγά σιγά.  Συνεχίζουμε το χτύπηνα να ενωθούν καλά τα υλικά ρίχνουμε το μείγμα μας σε βουτηρωμένο ταψάκι και ψήνουμε στούς 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.  Δοκιμάζουμε με μία οδοντογλυφίδα, αν έχει ψηθεί αλλιώς τό αφήνουμε λίγο παραπάνω.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καλοκάθη.