Αύριο η κηδεία του 58χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Πετρωτό

Αύριο το πρωί θα γίνει η κηδεία του 58χρονου Αθανάσιου Τσιαούση που έχασε τη ζωή του χθες το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε κάτω από την αερογέφυρα στο Πετρωτό Τρικάλων. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 5/2/2015 και ώρα 11.00 πμ στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου και Ελένης Πετρωτού. Ο Αθανάσιος Τσιαούσης αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ευαγγελία  και δυο κόρες την Γεωργία και την Αικατερίνη

Το ατύχημα

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης, όταν από αγνώστους λόγους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας ξέφυγε της πορείας του, εξετράπη κι ανετράπη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί και υπάλληλοι του πυροσβεστικού κλιμακίου της Οιχαλίας, που απεγκλώβισαν από την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου τον 58χρονο ο οποίος εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η τραγική είδηση του θανάτου του 58χρονου έπεσε σαν κεραυνός στην μικρή κοινωνία του Πετρωτού καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη ζωή του λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

φωτό: oichalianews.gr