Αυτές είναι οι δουλειές του σπιτιού που μπορείτε να κάνετε στο άψε- σβήσε

Δουλειές.

Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για αυτές αλλά όλοι πρέπει να τις κάνουν. Οι δουλειές του σπιτιού είναι ευθύνες που μπορούν να συσσωρευτούν πολύ γρήγορα αν δεν είστε προσεκτικοί. Επειδή δεν νοιαζόμαστε να τις κάνουμε αμέσως τις αφήνουμε και μετά δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε επειδή είναι πάρα πολλές.

Το babyradio είναι εδώ για να σας διευκολύνει και να τις κάνετε στο άψε – σβήσε!

Υπάρχουν δουλειές που μπορούν να γίνουν αμέσως  χωρίς να την αφήσετε για μετά.

Άπλωμα ρούχων και μάζεμα. Αναγκαστικά πρέπει να απλώσετε τα ρούχα από το πλυντήριο επειδή θα μουχλιάσουν αν δεν το κάνετε. Όταν στεγνώσουν λοιπόν αντί να τα βάλετε σε μια λεκάνη και να τα διπλώσετε αργότερα, διπλώστε τα ενώ τα μαζεύετε.Έτσι θα γλιτώσετε πολύ χρόνο αργότερα.

Πλύσιμο πιάτων. Αν έχετε διπλό νεροχύτη πάρτε μια πιατοθήκη που προσαρμόζεται μέσα στον νεροχύτη. Αφού η μια μεριά του νεροχύτη είναι πιασμένη, θα αναγκαστείτε να τα πλύνετε αμέσως για να μην γεμίσει ο μόνος ελεύθερος χώρος που έχετε.

Άδειασμα του κάδου απορριμάτων. Το λάθος που κάνουν όλες οι νοικοκυρές είναι να αγοράζουν μεγάλους κάδους απορριμάτων για να χωράνε περισσότερα σκουπίδια. Όμως όσα περισσότερα σκουπίδια χωράει τόσο περισσότερο τον αφήνετε και δεν τον αδειάζετε. Πάρτε λοιπόν ένα μικρό κάδο που χωράει μικρή σακούλα. Έτσι θα αναγκαστείτε να τον αδειάσετε την ίδια στιγμή.

Καθάρισμα μπάνιου. Οι τουαλέτες νομίζω είναι η πιο βαρετή δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Για αρχή βάλτε ένα ειδικό καθαριστικό που προσαρμόζεται στην λεκάνη για να έχετε συνεχώς μια αίσθηση φρεσκάδας στο μπάνιο σας. Το λάθος που κάνετε είναι να έχετε τα καθαριστικά μπάνιου σε άλλο μέρος ή στην αποθήκη. Φροντίστε να τα έχετε στο μπάνιο έτσι ώστε να το καθαρίσετε αμέσως χωρίς να προλάβετε να βαρεθείτε. Ακόμη χρησιμοποιήστε πατάκια μπάνιου έτσι ώστε να μπορείτε να τα αλλάζετε εύκολα βάζοντας τα απλά στο πλυντήριο χωρίς πολύ κόπο.

Σκούπισμα. Πόσο βαρετό είναι να βγάλεις την ηλεκτρική σκούπα να την βάλεις στην πρίζα και να αρχίσεις να σκουπίζεις. Προμηθευτείτε λοιπόν μια χειροκίνητη σκούπα χωρίς καλώδιο που είναι πολύ πιο εύχρηστη. Ακόμη μπορείτε να πάρετε ένα ηλεκτρικό σκουπάκι για να το έχετε κρεμασμένο στον τοίχο και να το χρησιμοποιείτε αμέσως σε περίπτωση «ξαφνικού  ατυχήματος λεκέδων»!

Εσείς τι κόλπα έχετε για να κάνετε τις δουλειές σας στο άψε σβήσε;

πηγή : Γκαλίτσιου Μαριάννα για το babyradio