TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ατομικά τσιζκεικ με καπνιστό σολομό

Μαρ 3, 2016
in Μαγειρική
Ατομικά τσιζκεικ με καπνιστό σολομό
Share on FacebookShare on Twitter

Μια πρωτότυπη πρόταση με ιδιαίτερη γεύση.  Ατομικά τσιζκέικ με δυο ωραιότατα μαλακά τυριά… μασκαρπόνε και ρικότα συνδυασμένα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά που απογειώνουν την γεύση.

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα:
2 μικρές ατομικές αποσπώμενες φόρμες σχήματος καρδιάς, κρίθινα κουλούρια αλεσμένα στο multi σε σκόνη ή φρυγανιές αλεσμένες στο multi ,
50 γρ. βούτυρο ,
300 γρ. ρικότα,
150 γρ. μασκαρπόνε,
200 γρ. καπνιστό σολομό,
άνηθο ψιλοκομμένο και για στόλισμα, 
ροζ πιπέρι,
λίγο αλάτι,
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο,
2-3 κ. σ. γάλα εβαπορέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλέθουμε τα μπισκότα στο multi σε σκόνη και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στις ατομικές φόρμες και περνάμε τα τοιχώματά τους με λιωμένο βούτυρο για να μπορούμε να ξεφορμάρουμε με ευκολία. Τοποθετούμε το βρεγμένο μπισκότο στις ατομικές φόρμες πιέζοντας το να απλωθεί πολύ καλά και να έχει παντού το ίδιο πάχος. Τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα. Αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα δυο τυριά και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε να αναμειχθούν και ρίχνουμε τον άνηθο και 2 κ. σ. γάλα εβαπορέ για να έχουμε μια αφράτη κρέμα τυριών. Προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό σε κομματάκια και το ροζ πιπέρι. Ελέγχουμε και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Αφαιρούμε με προσοχή το ψημένο μπισκότο, (τη βάση) και βγάζουμε το αντικολλητικό χαρτί. Μεταφέρουμε το μπισκότο σε ένα πιάτο και περνάμε πάνω του τις ατομικές φόρμες δαχτυλίδι. Προσθέτουμε το μείγμα τυριών με το σολομό , το στρώνουμε πολύ καλά πάνω από τη βάση μπισκότα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με κομμάτια από καπνιστό σολομό και άνηθο.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Marianna Karras (τις συνταγές της οποίας βρίσκουμε και εδώ : https: //www. facebook.com/mageireuodasmetimarianna?__mref=message_bubble και στο Marianna’s γεύσεις).

 

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
To έθιμο της Τσικνοπέμπτης

To έθιμο της Τσικνοπέμπτης

Ένα μικρό χωριό που ... έμεινε ... στον Μεσαίωνα

Καιρός: Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες – Πού και πότε θα χιονίσει

Καιρός: Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες – Πού και πότε θα χιονίσει

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd