Απαράδεκτη! Αλυσόδεσε την κόρη της σε στύλο για να την τιμωρήσει (photos)

Έναν απίστευτο τρόπο βρήκε μία μητέρα για να τιμωρήσει την κόρη της.

 

Η αστυνομία στη Μαλαισία εξετάζει την υπόθεση μιας μητέρας η οποία έδεσε την 8χρονη κόρη της σε στύλο έξω από το σχολείο με αλυσίδα κι έφυγε!

Σοκαρισμένοι οι περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία και το παιδί τους είπε ότι η μητέρα της την έδεσε εκεί για να την τιμωρήσει για την κακή της συμπεριφορά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το κοριτσάκι είχε δίπλα της τη σχολική της τσάντα κι ένα μπουκαλάκι νερό. Τους είπε επίσης ότι, η μητέρα της θα πήγαινε να την ξεκλειδώσει κι έτσι οι αστυνομικοί περίμεναν να έρθει κάποιος να την λύσει.

Πράγματι, λίγο αργότερα, η μητέρα επέστρεψε και παραδέχτηκε πως είχε αλυσοδέσει την κόρη της ως τιμωρία επειδή συχνά γκρίνιαζε και δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο.

«Ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε, αποφασίσαμε να επιτρέψουμε στη μητέρα να γυρίσει στο σπίτι με την κόρη της προειδοποιώντας τη να μην επαναλάβει τέτοιες συμπεριφορές», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

πηγή : http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/740298/aparadekti-alysodese-tin-kori-tis-se-stylo-gia-na-tin-timorisei-photos#ixzz4OIhT1453