Αντίστροφη μέτρηση για το Μύλο των Ξωτικών-Το countdown το βράδυ της Παρασκευής

Με μεγάλες εκπλήξεις και σύνδεση με τον Μύλο των Ξωτικών ολοκληρώνονται την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 οι εκδηλώσεις για τη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Την τελευταία ημέρα, που έχει καθιερωθεί ως «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», ο Δήμος Τρικκαίων ανοίγει την πόρτα στο μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας. Από τις 7 το απόγευμα και μετά, θα αρχίσει η πόλη να μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Μύλου των Ξωτικών! Εξήντα πέντε ημέρες μέχρι την 28η Νοεμβρίου, οι Πειρατές θα περιμένουν, μαζί με τα ξωτικά, για να δουν τις εκπλήξεις. Μέχρι τότε, οι εκπλήξεις βρίσκονται στη γιορτή που οργανώνει ο Δήμος όλη την ημέρα, συνδυάζοντας το ποδήλατο ως σήμα κατατεθέν της πόλης, με τα ξωτικά, ως χαμόγελο κατατεθέν όλων των παιδιών στην Ελλάδα!

Οι πειρατές του Μύλου

Κεντρικό θέμα του φετινού  «Μύλου» θα είναι οι «πειρατές». Θα φιλοξενηθούν σε ένα ξύλινο καράβι στη λιμνούλα πίσω ακριβώς από το κεντρικό κτίριο του Μύλου και σε μικρή απόσταση από το σπίτι του Αϊ Βασίλη.

Μεγάλο ενδιαφέρον

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι, όπως αναφέρουν οι εμπλεκόμενοι, το μεγάλο ενδιαφέρον από άποψης επιχειρηματικής συμμετοχής