Ανοιχτά μέχρι τις 4 μ.μ. σήμερα τα εμπορικά καταστήματα στα Τρίκαλα

Ανοιχτά μέχρι τις 4 το απόγευμα θα είναι σήμερα στην πόλη των Τρικάλων τα εμπορικά καταστήματα τα οποία εδώ και μία εβδομάδα λειτουργούν με εορταστικό ωράριο, ενώ αύριο Κυριακή θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Δεδομένου ότι διανύουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο προ των Χριστουγέννων, οι καταστηματάρχες εναποθέτουν σε αυτό πολλές ελπίδες για την αύξηση της αγοραστικής κίνησης, καθώς η προετοιμασία των καταναλωτών έχει μπει στην τελική ευθεία.

Την εβδομάδα που πέρασε, δηλαδή μετά την έναρξη  του εορταστικού ωραρίου, αν και παρατηρήθηκε αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης, αυτή ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών των καταστηματαρχών. Αναφερόμενος στις συζητήσεις που κάνει με συναδέλφους του, ο Πρόεδρος του Εμπορικού  Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας, μας είπε πως το σύνολο των καταστηματαρχών δεν είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα κίνηση στην αγορά αλλά ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν ελπίδες. “Eυελπιστούμε, δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας” ,σημείωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας.

Υπενθυμίζεται πως για αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και το Μύλο των Ξωτικών έχει προγραμματιστεί πάρτι στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων για μικρά και μεγάλα παιδιά. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να υπάρξει ένα κίνητρο να βγει ο κόσμος στην αγορά της πόλης. Σημειώνεται πως από το νέο έτος, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων προτίθεται να διοργανώνει σε τακτά διάστηματα δράσεις που θα στοχεύουν στην ενεργοποίηση του καταναλωτικού κοινού αλλά και των καταστηματαρχών.

Δ.Γ.