Ανάσα αξιοπρέπειας με δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση στα Τρίκαλα

Δεκάδες Τρικαλινοί έστειλαν για δεύτερη φορά χθες το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στην Κυβέρνηση σε μία μεγάλη συγκέντρωση. Αψήφησαν το κρύο και βγήκαν να πάρουν… ανάσα αξιοπρέπειας στο ραντεβού που έδωσαν πολίτες και συλλογικοί φορείς της πόλης.
Δεκάδες Τρικαλινοί συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων με σύνθημα ενάντια στους εκβιασμούς του ΕΚΤ εκδηλώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη επιβολή της λιτότητας, μέσα από παρατεταμένη ισχύ των δυσμενών για την κοινωνία μέτρων που επιβλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.
«Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης», ανέφεραν πολίτες και φορείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση οι οποίοι έδωσαν κι από τα Τρίκαλα το σύνθημα ότι οι Έλληνες θέλουν να ανασάνουν και να είναι αξιοπρεπείς κι αυτό δεν μπορεί να τους το στερήσει κανείς.