Αλλαγή σελίδας στον Α.Ο. ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ

Μετά τη Γενική Συνέλευση της 10Ης Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση των δικαιωμάτων του σωματείου στους ιδιοκτήτες της εταιρίας SIMOS AERIO. Η κίνηση θεωρήθηκε επιβεβλημένη λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης όπου παραβρέθηκαν όλα τα ιστορικά στελέχη του σωματείου έγινε μια λιτή τελετή παράδοσης του σωματείου.

Τζιατζιάς Αθανάσιος (Ιδρυτής) :

Πιστεύω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτή η κίνηση. Πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε πότε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσουμε. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα όποτε με χρειαστεί.

Γκιζλής Βασίλης (Ιδρυτής):

Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα με την νέα της διοίκηση να πετύχει όλους της τους στόχους. Καλή επιτυχία.

Μπομπότης Κωνσταντίνος (Πρ. Πρόεδρος):

Μεγαλώσαμε μέσα σε αυτή την ομάδα και ευχόμαστε και τα παιδιά μας να βρούνε την ίδια αθλητική οικογένεια που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση.

Καρδούτσος Κωνσταντίνος (Μέλος):

Θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα σε όποιο πόστο με χρειαστεί. Εύχομαι καλή αρχή και πάντα επιτυχίες.

Δέσπος Στέφανος (Ιδρυτής):

Πιστεύω στις δυνατότητες της νέας διοίκησης και θεωρώ πως θα οδηγήσει την ομάδα σε μια νέα επιτυχημένη πορεία. Παραμένω πάντα δίπλα τους και εύχομαι καλή επιτυχία.

Η νέα διοίκηση  μέσω του κυρίου Σίμου Γεώργιου θα ήθελε να ευχαριστεί την απερχόμενη διοίκηση καθώς και καθένα ξεχωριστά από τα μέλη της ομάδας της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΓΩΝΙΑΣ για την τιμή που μας κάνει να αναλάβουμε και να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο τους. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αναδείξουμε μέσω των προσπαθειών μας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό με γνώμονα πάντα το ευ αγωνίζεσθε.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α.Ο. ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ

Ξεκινώντας δυναμικά και λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω οι δραστηριότητες της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει αρχής γενομένης από τις προπονήσεις των ακαδημιών. Καλούμε όλους τους γονείς να φέρουν τους μικρούς αθλητές (αγόρια και κορίτσια ) από 6 έως 17 ετών κάθε Σάββατο στις 11:00 και κάθε Κυριακή στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων και να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στις προπονήσεις για όλο το μήνα Οκτώβριο και να παραλάβουν ΔΩΡΕΑΝ ένα μπλουζάκι της ομάδας. Οι εγγραφές και οι συνδρομές θα ξεκινήσουν από το μήνα Νοέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές της ομάδας στα τηλέφωνα, ΤΣΑΡΑ ΛΩΡΑ 6976 915913(Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) και ΣΙΜΟ ΧΑΡΗ 6948 234939 (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), μέσω της σελίδας μας στο FACEBOOK, Α.Ο Πράσινη Γωνιά ή να παρευρεθείτε στο  Κλειστό Γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων τις παραπάνω ώρες και ημέρες της προπόνησης.