Αλέξης Τσίπρας από τα Τρίκαλα: Η ελπίδα δεν έρχεται… Η ελπίδα ήρθε!!!…

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλασσαν σήμερα οι Τρικαλινοί στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος βρέθηκε στα Τρίκαλα στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών. Οι συγκεντρωμένοι τρικαλινοί τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, αγκαλιές και συνθήματα.

Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, αφού προηγουμένως συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς του τόπου στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ επί της οδού Κανούτα. Οι εκπρόσωποι των Φορέων του Νομού κτηνοτρόφοι κι άλλοι, του έθεσαν ζητήματα που απασχολούν τους συγκεκριμένους κλάδους και του επέδωσαν υπομνήματα με τις προτάσεις τους. «Η μεγάλη συζήτηση για το αύριο της χώρας ξεκινά από την παραγωγική ανασυγκρότηση. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι προτεραιότητα ο πρωτογενής τομέας για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης» απάντησε ο κ. Τσίπρας ο οποίος προέβη σε δεσμεύσεις τονίζοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει κανόνες στην αγορά, θα παρέχει φοροελαφρύνσεις και κίνητρα στους αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς και για τη δημιουργία Τράπεζας ειδικού σκοπού για την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας. Ανάμεσα στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες αναφέρθηκε είναι το αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η στήριξη των μικρομεσαίων με στόχο να βγουν από το τέλμα της κρίσης.

Αποθεώθηκε

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό τον ήχο των συνθημάτων που βροντοφώναζαν συνθήματα και τον καλούσαν να ανέβει στο βήμα. Η αποθέωση για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε όταν τον κάλεσε στο βήμα ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας. Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τις θέσεις του κόμματος για την επόμενη μέρα των εκλογών και ζήτησε από τους Τρικαλινούς να μη φοβηθούν να δώσουν απλόχερα στο ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία και στη χώρα ξανά την ελπίδα τονίζοντας ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία. «Ήρθε η ώρα η χώρα να απαλλαγεί από τα Μνημόνια. Μην παρασύρεστε από τις κραυγές του φόβου αυτών που φεύγουν και φωνάζουν γιατί χάνουν το μέλι που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και τις καρέκλες τους. Η ελπίδα δεν έρχεται… Η ελπίδα ήρθε!!!… Καλή ανάσταση» είπε χαρακτηριστικ και ζήτησε από τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα θα επιχειρήσουν τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ αλλά και σε άλλα κόμματα όπως το ποτάμι και να δώσουν ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σας θέλουμε μαζί μας και μετά την κάλπη στους αγώνες που θα δώσουμε για την αξιοπρέπεια μας ο οποίος κλείνοντας την ομιλία του ευχήθηκε στους Τρικαλινούς… «Καλή Ανάσταση την Κυριακή» και παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου καλώντας τους στο βήμα.

Πορεία στην Ασκληπιού

Η πολιτική εκδήλωση συνεχίστηκε με πορεία στην Ασκληπιού όπου ακολουθούμενος από πολύ κόσμο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Τρικαλινούς οι οποίοι έσπευδαν να τον χαιρετίσουν. Μάλιστα, δεν έλειψαν και «ξεσπάσπατα» ενθουσιασμού από υποστηρικτές του.