Αιτήσεις για στεγαστική συνδρομή στους πληγέντες του Ροπωτού

Το πρόβλημα με το κατολισθητικό φαινόμενο στον κεντρικό οικισμό του Ροπωτού είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό χωρίς εντούτοις, να έχουν γίνει αποτελεσματικές ενέργειες αποκατάστασης των πληγέντων, ή τουλάχιστον χωρίς να έχουν υπάρξει ουσιαστικά αποτελέσματα.
Το νεώτερο στην όλη ιστορία είναι ότι οι πληγέντες θα πρέπει έως τις 15 Δεκεμβρίου να έχουν προβεί στη συμπλήρωση των αιτήσεών τους και στην κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Δήμο Πύλης, έτσι ώστε να σταλούν συνολικά μέσω των Υπηρεσιών του Δήμου στην Αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου και να γίνει έλεγχος των πληγέντων κτισμάτων από το κατολισθητικό φαινόμενο του Ροπωτού για στεγαστική συνδρομή.
Η διαδικασία αυτή θεωρείται απαραίτητη λόγω της λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων από τους πληγέντες, σύμφωνα με την με Αριθ .Πρωτ 2186 /Α325 16-12-2013 Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Εσωτερικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Πύλης, αλλά κι από την ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης.