Έφυγαν από τη ζωή

Ο Χρήστος Γκοβίνας, η Παρασκευή Ιακωβάκη και Μάρθα Κολέτσια-Στεργιούλη έφυγαν από τη ζωή. 

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο ΧΡΗΣΤΟΣ  ΒΑΣ.  ΓΚΟΒΙΝΑΣ. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 10 – 12 – 2015 και ώρα 2.00μ.μ. , στον  Ιερό  Ναό  Κοιμήσεως Θεοτόκου Δενδροχωρίου Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τα παιδιά του Δημήτριο και Τατιάνα Γκοβίνα, Βασιλική και Παναγιώτη Δήμο, Αποστόλη Γκοβίνα, τα εγγόνια Παρασκευή , Αθανασία , Διονύση, Δανάη

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».


 

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΚΩΝ.  ΙΑΚΩΒΑΚΗ, η κηδεία της θα γίνει

την Πέμπτη 10 – 12 – 2015  και ώρα 4.00μ.μ. , εκ της οικίας στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, στον Ιερό  Ναό  Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου  Τρικάλων.

Αφήνει πίσω της τα παιδιά της Δημήτριο και Δέσποινα Ιακωβάκη, Ευθύμιο και Δήμητρα Ιακωβάκη,  Παρασκευή , Σοφία , Κων/νος , Κων/νος

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

 


Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή η ΜΑΡΘΑ  ΚΟΛΕΤΣΙΑ – ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ. Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή  11 – 12 – 2015  και ώρα  12η μεσημβρινή  , στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ Φαναρίου Καρδίτσας .

Αφήνει πίσω τα παιδιά της Αγαθή και Παύλο Ρουσιαμάνη, τα εγγόνια Γεώργιο και Κρυσταλία Ρουσιαμάνη, Δημήτριο και Κλεοπάτρα Ρουσιαμάνη, τα αδέλφια Αγορίτσα και Νικόλαο Παυλόπουλο,  Βασίλειο και Υβόνη Διαμαντή, Σοφία Βλάχου.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».