Έσπασε το 9 χρόνων πανελλήνιο ρεκόρ στη στατική άπνοια η Τρικαλινή Μπέττυ Σκεπαρνιά-Λίπα

Ένα πανελλήνιο ρεκόρ 9 ετών (από το 2007) κατάφερε να σπάσει η Τρικαλινή Μπέττυ Σκεπαρνιά-Λίπα η οποία επέστρεψε με δύο μετάλλια από το Ηράκλειο της Κρήτης  και τους αγώνες  1st Cretan Pool Apnea Games που διεξήχθησαν στο Παγκρήτιο Κολυμβητήριο του Ηρακλείου την Κυριακή 29-5-2016.

Η Τρικαλινή πρωταθλήτρια κατάφερε να σπάσει το 9 χρόνων πανελλήνιο ρεκόρ στη στατική άπνοια κρατώντας την αναπνοή της για 5 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της δυναμικής άπνοιας χωρίς πέδιλο με επίδοση 89 μέτρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Τρικαλινή πρωταθλήτρια συμμετέχει και στην Εθνική Ομάδα που θα  εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άπνοιας  στην Φιλανδία από 25 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου.

Η ίδια σχολιάζει στην προσωπική της σελίδα στο facebook

«Επιτέλους!!!!

5min 40sec !!!!!! ???

Νεο πανελληνιο ρεκορ στην στατική άπνοια γυναικών στον χθεσινό αγώνα 1st Cretan Pool Apnea Games. Ένα ρεκορ που κρατούσε 9 χρόνια έσπασε μετά από μεγάλη προσπάθεια!

Όταν πριν ένα χρόνο έφτασα στην προπόνηση τα 6 λεπτά, θεώρησα ότι θα ήταν εύκολη υπόθεση η κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ. Χρειάστηκε πολύ υπομονή και εμπειρία αγώνα μέχρι να τα καταφέρω. Τα καταφέραμε coach ( Giorgos Sakkas ), σ έσκασα αλλά τα καταφέραμε!!! Thank you!!!».