Έδειξαν το ταλέντο τους σε χορό και τραγούδι ο Δήμαρχος και τα μέλη του συνδυασμού του

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η αφορμή για το τρικούβερτο γλέντι που έστησε η παράταξη του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Βέβαια η πραγματική αιτία είναι ότι τα μέλη του συνδυασμού ήθελαν να γιορτάσουν τη νίκη τους μετά από τον αγώνα που έδωσαν και κέρδισαν τις εκλογές πριν λίγους μήνες.
Τραγούδησαν (είχαν άλλωστε έτοιμο και τον καλλιτέχνη… αντιδήμαρχο Ηλία Παπανικολάου που τους διασκέδασε τραγουδώντας μέχρι πρωίας), χόρεψαν με ορισμένους εξ αυτών να δείχνουν ότι έχουν ταλέντο και φωτογραφήθηκαν για να έχουν και ντοκουμέντα.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος σχολίασε σχετικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook: “Κοπή πίτας του συνδυασμού μας χθες μέσα σε… κλίμα έντονου προβληματισμού για το μέλλον του Δήμου! “Στήσαμε” και καναδυό φωτογραφίες με χορούς και τραγούδια για να δείξουμε πως διασκεδάσαμε!”.
Αυτό θα πει προβληματισμός μετά μουσικής…

Σε δελτίο τύπου ο συνδυασμός αναφέρει τα ακόλουθα: Την πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της συνάντηση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η «Επανεκκίνηση Τώρα». Τα μέλη του συνδυασμού που κέρδισε στις δημοτικές εκλογές του 2014 στον Δήμο Τρικκαίων συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση του επικεφαλής – και Δημάρχου πλέον -, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, στο κέντρο «Καταφύγιο» στη Λεπτοκαυρά, με αφορμή και την κοπή πίτας. Μέσα σε εξαίρετο κλίμα, με πολύ κέφι, με χορό και ξεχωριστή, όμορφη διάθεση, για πρώτη φορά ο κ. Παπαστεργίου εξομολογήθηκε ότι είχε τρακ: επειδή ακριβώς επρόκειτο για τα πρόσωπα με τα οποία κινήθηκε σε ολόκληρο τον προεκλογικό αγώνα, υπήρχε συγκίνηση, μαζί με συσπείρωση. Εξάλλου, όπως ανέφερε ο ίδιος στην ομιλία του, ο συνδυασμός δεν σταματά να λειτουργεί, παραμένει ένα πολιτικό όργανο και σαφώς έχει λόγο και άποψη, χωρίς να επανεμφανίζεται μόνο στις εκλογές, αλλά ανά τακτά διαστήματα.
Μετά τις ευχές σε όλους, για το νέο έτος, η βραδιά κύλησε με το κέφι της ορχήστρας που επιμελήθηκε – και συμμετείχε – ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Παπανικολάου, ενώ αρκετοί έδειξαν… αρετές στον χορό.