Άριες και καντσονέτες… στην Ιταλική Βραδιά στο Αετών Μέλαθρον από τους «Φίλους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»

Μία βραδιά αφιερωμένη στην ιταλική όπερα με τη διακεκριμένη Ιταλίδα σοπράνο Bianca D’ Errico, που εντυπωσίασε με τις ερμηνείες της, απόλαυσαν οι Τρικαλινοί που παραβρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον…  Μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερης ομορφιάς εκδήλωση που διοργάνωσε ο νεοσύστατος σύλλογος του Νομού «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ».Το πρόγραμμα περιελάμβανε γνωστές Άριες των V. Bellini, S. Gastaldon, G. Donizetti, G. Puccini, G. Verdi, U. Giordano, E. Satie, F. P. Tosti, W. A. Mozart καθώς και Ιταλικές καντσονέτες, με τη συνοδεία του Francesco Raddato στο πιάνο. Το όλο πρόγραμμα παρουσίασε και συντόνισε ο γνωστός  παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας.

Φυσικά μία ιταλική βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει και ιταλικές γεύσεις. Έτσι, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα εξαίσιο δείπνο από Ιταλικές γεύσεις που φρόντισε  με επιμέλεια ο σεφ του ξενοδοχείου.

Με διάθεση προσφοράς

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, πάνω από πενήντα (50) συμπολίτες με διάθεση προσφοράς και υποστήριξης πήραν την πρωτοβουλία ανθρωπιστικής δράσης με επίκεντρο το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων και τη συμπαράσταση σ’ αυτό με κάθε νόμιμο τρόπο για την εκπλήρωση των αναγκών του. «Σε εποχές βαθιάς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας η Αλληλεγγύη και η Στήριξη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα» αναφέρει ο πρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Νίκος Ευθυμιάδης.

Κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της Κοινωνικής και Ανθρωπιστικής Αποστολής και Προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στους επόμενους μήνες, ενώ τα μέλη του συλλόγου απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς όσους θέλουν να υποστηρίξουν τους στόχους του νεοσύστατου συλλόγου.