Άδωνις Γεωργιάδης από τα Τρίκαλα: Θα φτιάξω πολλούς Γεωργιάδηδες στη ΝΔ- “Οι αριστεροί δεν άφησαν την Ελλάδα να πάει μπροστά με τις μπούρδες που λένε όλη τη ημέρα”

«Θέλω πολύ τη συμπαράστασή σας, αλλά καμία ψήφος να πέσει στις 22 Νοεμβρίου, είναι ακόμη πιο ευπρόσδεκτη» με αυτή τη φράση άνοιξε την επίσκεψή του στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τους στόχους του, τα πλεονεκτήματά του έναντι των άλλων συνυποψηφίων του, άσκησε δριμεία κριτική στην αριστερά και την Κυβέρνηση σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.  «Εγώ σε όλα τα ταξίδια μου επισκέπτομαι πάντα τις οικείες ΝΟΔΕ γιατί ένας από τους στόχους της δικής μου φιλοδοξίας για την αρχηγίας της ΝΔ είναι η αναδιοργάνωση των ΝΟΔΕ και η ουσιαστικής τους αναβάθμιση. Πιστεύω ότι χωρίς ισχυρές οργανώσεις το κόμμα μας δεν θα μπορέσει να κάνει αυτό που εγώ θέλω που είναι η ιδεολογική και πολιτική σύγκρουση με την αριστερά» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Για τους συνυποψηφίους του

Κατά τον ίδιο το κόμμα της ΝΔ δεν πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή τη διαδικασία εκλογής αρχηγού φοβικά. «Αυτή η διαδικασία είναι μία ευκαιρία να φέρουμε νέο κόσμο στην παράταξη. Είναι μία ευκαιρία να κάνουμε τη ΝΔ ξανά πρωταγωνίστρια στο πολιτικό σκηνικό. Είναι μία ευκαιρία να συζητήσουμε για τα πραγματικά μας προβλήματα και να μην τα κρύψουμε κάτω από το χαλί» υπογράμμισε, ενώ για τους συνυποψηφίους του σχολίασε: «Δυστυχώς η έως τώρα εξέλιξη της διαδικασίας από συνυποψηφίους μου, από ορισμένους συνυποψηφίους μου, αντιμετωπίστηκε εντελώς ανάποδα. Με το φόβο ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιου είδους διάσπαση στην παράταξη. Σας διαβεβαιώνω, δεν υπάρχει φόβος για την ενότητα της ΝΔ από αυτή τη διαδικασία. Ένα κόμμα που είναι σε ακμή, που προοδεύει, που γεννά προσδοκία νίκης κινδυνεύει από διάσπαση; Βεβαίως κι όχι. Διότι κανείς δεν θέλει να φύγει από ένα κόμμα που πρωταγωνιστεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά να κάνουμε αυτό που πρέπει για να γίνει το κόμμα μας ισχυρό και σπουδαίο, γιατί η Ελλάδα χρειάζεται μία ισχυρή και σπουδαία ΝΔ, για να αντιμετωπίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη λαίλαπα της αριστεράς».

Για την Κυβέρνηση

Για την Κυβέρνηση ανέφερε ότι ο τόπος μας δεν έχει ξαναδεί χειρότερη κυβέρνηση από αυτή. «Και τώρα δύο μήνες μετά από τις εκλογές θα διαπιστώσετε ότι στο δρόμο κάτω, έναν που να λέει ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρείτε. Είναι εξαφανισμένοι. Κρύβονται. Ντρέπονται που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, για αυτά που ζει η Ελλάδα τώρα.

Ένα κόμμα που εξελέγη με σημαία τη φράση: κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, έκοψε το ρεύμα σε 100.000 νοικοκυριά λέγοντας: υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν και να πληρώσουν. Σας ρωτάω εν τιμή εάν η Κυβέρνηση της ΝΔ έκοβε το ρεύμα σε 100.000 σπίτια τι θα γινόταν; Εδώ δεν έχουν τσίπα. Αυτή την Κυβέρνηση πρέπει να την πολεμήσουμε σκληρά και να τη νικήσουμε» ανέφερε.

Γιατί να τον ψηφίσουν

Όσο γιατί πρέπει ο κόσμος να δώσει ψήφο στον Άδωνη Γεωργιάδη; «Πρώτον γιατί θα κάνω τη σύγκρουση με την αριστερά. Οι άλλοι 3 στην ατζέντα τους δεν έχουν αυτό το θέμα. Δεύτερον γιατί είμαι ένας από σας. Δεν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να εκλεγεί κι ένας από εμάς στην ηγεσία της ΝΔ; Πρέπει να είναι μόνο οι γόνοι και το κόμμα; Τρίτον διότι η ΝΔ χρειάζεται μεγάλη βελτίωση στον τομέα της επικοινωνίας. Μία από τις αιτίες που χάσαμε τις εκλογές είναι η επικοινωνία. Δεν πρέπει να είμαστε ακόλουθοι της πολιτικής ατζέντα που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει η ΝΔ να διαμορφώνει καθημερινά την ατζέντα κι ο ΣΥΡΙΖΑ να παρακολουθεί. Πιστεύω ότι αυτό μπορώ να το κάνω και το έχω αποδείξει. Θα φτιάξω πολλούς Γεωργιάδηδες στη ΝΔ. Θα ανοίξουμε τις πόρτες και θα βγάλουμε πάρα πολλά στελέχη από όλη την Ελλάδα μπροστά. Θα δείξουμε πόσους καλούς ανθρώπους έχει η ΝΔ που τώρα είναι στα μετόπισθεν και δεν φαίνονται» δήλωσε και πρόσθεσε «Έχω σκοπό εάν με εκλέξετε αρχηγό της ΝΔ να κάνω σκληρή πολιτική και ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά. Και θέλω να το ξεκαθαρίσουμε εγώ δεν θέλω να εκλεγώ αρχηγός για να ακολουθήσω πολιτική συναίνεσης με τον Τσίπρα. Θέλω να εκλεγώ αρχηγός για να ακολουθήσω πολιτική σύγκρουσης με τον Τσίπρα. Κι όσοι με ψηφίσετε θα ξέρετε ότι με ψηφίζετε για να πάμε και να αντιμετωπίσουμε την αριστερά στα ίσα. Χωρίς φόβο και χωρίς δειλία».

Ο πόλεμος δεξιάς-αριστεράς

Απαντώντας στο ερώτημα εάν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ αντιπαρατίθεται δεξιά-αριστερά απάντησε ότι αυτό συμβαίνει στη χώρα. «Αφού στη χώρα αντιπαρατίθεται δεξιά-αριστερά, δεν μπορεί παρά αυτό να επηρεάζει και τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ» ανέφερε.

Κατά τον ίδιο ένας μόνος τρόπος υπάρχει  για να πάει μπροστά η Ελλάδα: «Να πέσει ο Τσίπρας γρήγορα, να έρθουμε στα πράγματα και να πάμε στην ΤΡΟΙΚΑ  να πούμε το εξής: Θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους κατά 50%. Το δημοσιονομικό κενό που θα προκύψει θα καλυφθεί από φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις όπως 1.  αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, κινητικότητα στην αγορά εργασίας, 2. Γρήγορες ιδιωτικοποιήσεις και 3. Μείωση κρατικών δαπανών».

Στην επισήμανσή ότι μέχρι στιγμής ούτε η δεξιά, ούτε η αριστερά μας πήγαν μπροστά ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: Μα δεν κυβέρνησε ποτέ η δεξιά. Η δεξιά κυβέρνηση πάντα υπό τον φόβο της αριστεράς. Όταν ανεβαίναμε στην εξουσία και πήγαινε να κάνει μία μεταρρύθμιση η ΝΔ είχε όλη την κοινωνία απέναντι.

Οι μπούρδες των αριστερών

Όσο για το γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά σήμερα; «Ο κόσμος δεν αντιδρά γιατί δυστυχώς έχει συνηθίσει στην ιδεολογική κηδεμονία της αριστερά και σου λέει αφού τα κάνουν οι αριστεροί είναι καλοί άνθρωποι. Εσείς λέτε ότι αν είχε ψηφίσει η ΝΔ αυτά τα μέτρα και δεν τα είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν η Αθήνα και η Ελλάδα έτσι ήρεμη; Θα είχε σειστεί το σύμπαν. Ναι εμείς ωφελήσαμε την Ελλάδα. Η ΝΔ όποτε κυβέρνησε έκανε τις επιλογές που πήγε η Ελλάδα μπροστά κι αν την αφήναν να κυβερνήσει και δεν την εμπόδιζαν, θα την είχε φτιάξει την Ελλάδα. Ποιοι δεν την άφησαν; Οι αριστεροί δεν την άφησαν με όλες τις μπούρδες που λένε όλη την ημέρα και στα κανάλια και στο δρόμο και στα συνδικάτα κι οπουδήποτε αλλού» υποστήριξε.

Στην Περιφερειακή Ενότητα

Να σημειώσουμε ότι πριν την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου και την επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Κατόπιν διέσχισε την Ασκληπιού και χαιρέτισε τους θαμώνες που εκείνη την ώρα βρισκόταν στις καφετέριες του κεντρικότερου πεζόδρομου της πόλης.