Τέλειο, στο 20 λεπτό ειναι ετοιμο. Σουπερ food!!! Απο γευση, σκίζει!!!Με 1 κ. σ. λαδι ή και
χωρίς λαδι… διαίτης και νηστίσιμο …
ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)
2 κουπες τριβελακι
1 κούπα σπανάκι
8-10 λιαστές ντοματες
1 ντομάτα σε κύβους
1 κ. σ. μουσταρδα
1 κ .σ. σπόρους μουστάρδας
1 κ. σ. λιναρόσπορο
2 κ. σ. λαδι ( η χωρίς λαδι)
2 1/2 ποτηρια νερο η ζωμό λαχανικών
Πιπερι
Αλατι
Ριγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το λαδι ( αν δεν βαλουμε λαδι ριχνουμε μιση κούπα νερο). Ριχνουμε το σπανάκι και σωταρουμε ελαφρώς, ριχνουμε την ντομάτα σε κύβους, την λιαστή ντομάτα, τα σπορακια μας, τα μακαρόνια, αλατοπιπερωνουμε.
(Θα το κανουμε οπως το ριζότο).
Εχουμε ζεστάνει το νερο η τον ζωμό μας, και ριχνουμε λιγο λιγο.
Μέχρι να βρασουν τα μακαρόνια μας, τότε ριχνουμε την μουσταρδα μας, ανακατευουμε, και ετοιμο το φαγητο μας.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Παναγιώτα Μακρή, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ Cooking Tips’ Παναγιωτα Μακρη ( : https://www.facebook.com/Cooking-Tips-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B7-401556470038863/).