TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Τούρτα Ferrero Rocher

Απρ 5, 2016
in Μαγειρική
Τούρτα Ferrero Rocher
Share on FacebookShare on Twitter

Τούρτα Ferrero Rocher για τους λάτρεις της σοκολάτας. Από τις καλύτερες τουρτες που έχω φτιάξει…

ΥΛΙΚΑ για το παντεσπανι:

6 αυγά,

200 γρ. ζάχαρη,

120 γρ. αλεύρι,

65 γρ. κορν φλαουρ,

40 γρ. κακάο,

μισό κ.γ. κανέλα,

1κ.γ. μπεικιν,

μια πρέζα αλάτι,

80 γρ. καβουρδισμένα και αλεσμενα φουντούκια,

40 γρ. βούτυρο λιωμένο

 

ΥΛΙΚΑ για την κρέμα:

150 γρ. κουβερτουρα λιωμένη,

100 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα,

400 γρ. κρέμα γάλακτος,

ένα φακελάκι σκόνη ζελατίνη,

50 γρ. άχνη ζάχαρη

 

ΥΛΙΚΑ για την επικάλυψη:

80 γρ. νουτελα,

50 γρ. κουβερτουρα λιωμένη,

100 γρ. μασκαρπονε

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν,ριχνουμε το βούτυρο και όλα τα υπόλοιπα υλικά που έχουμε κοσκινισει και ανακατεύουμε απαλά με μια μαριζ.  Ρίχνουμε το μείγμα σε τσερκι, ταψακι 26 εκ. και ψήνουμε στους 170°C για 35 περίπου λεπτά (εγώ χωρισα το μείγμα σε δύο τσερκι 20 εκ).

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ για την κρέμα :

Αλέθουμε τα φουντούκια με την άχνη, ρίχνουμε και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο ψυγείο.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ :

Κόβουμε το παντεσπανι στα 2 (εγώ την έκανα τετραόροφη).σε κατσαρολακι βάζουμε τη ζελατίνη με 3κ.σ. νερο και ανακατεύουμε να λιώσει.

Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο, ρίχνουμε μέσα την μισή κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με το μίξερ, ρίχνουμε και την υπολοιπη.

Στο κατσαρολακι με τη ζελατίνη βάζουμε 3 κουταλιές από την κρέμα, ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε στην κρέμα

Με λίγο Baileys εβρεξα κάθε παντεσπανι και απλωσα την κρέμα.

Ανακαεύουμε όλα τα υλικά της επικάλυψης μαζί και  απλωνουμε σε όλη την τούρτα (συμβουλευτείτε και τις φωτογραφίες).

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Δάφνη Λεμονάκη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
Αθλητικά παπούτσια 4 εκατομυρίων δολαρίων

Αθλητικά παπούτσια 4 εκατομυρίων δολαρίων

Βαπτίζεις; Δες τους πιο υπέροχους κότσους για Μαμάδες και Νονές

Βαπτίζεις; Δες τους πιο υπέροχους κότσους για Μαμάδες και Νονές

Σαν σήμερα το 1897 ξεκίνησε ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος

Σαν σήμερα το 1897 ξεκίνησε ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd