TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Τάρτα chococoffee της Έφης

Απρ 10, 2016
in Μαγειρική
Τάρτα chococoffee της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτή τη συνταγή, κάθε γραμμάριο και κάθε υλικό είναι δική μου επινόηση και το αποτέλεσμα με έβγαλε 1000 φορές ασπροπρόσωπη…

ΥΛΙΚΑ (για μία μέτρια ταρτιέρα) :
80 γρ. βούτυρο Κέρκυρας
100 γρ. άχνη ζάχαρη
180 αλεύρι
2 κ.γ. baking powder
2 κ.γ. στιγμιαίο καφέ
1 αβγό
1 βανίλια
5 κ.σ. νουτέλα
1/2 συσκευασίας φυτική σαντιγύ
1 ζαχαρούχο γάλα
φιλέ αμυγδάλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ξεκινάμε αφαιρώντας την ετικέτα από το ζαχαρούχο γάλα το οποίο θα τοποθετήσουμε σε κατσαρόλα με νερό που θα το σκεπάζει και θα βράσουμε για 2 περίπου ώρες.
Όσο καραμελοποιούμε το ζαχαρούχο,λιώνουμε το βούτυρο και διαλύουμε τον καφέ σε 2 δάχτυλα ζεστό νερό.  Στη συνέχεια χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη και το αβγό.  Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι,τη βανίλια,το baking powder και το μισό από τον διαλυμένο καφέ.  Η ζύμη θα κολλάει ,αλλά αυτό δεν πειράζει.
Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη ταρτιέρα,σηκώνοντάς την λίγο στα τοιχώματα και ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά στους 170C, στον αέρα.
Μόλις βγάλουμε την βάση της τάρτας, βάζουμε στον σβηστό φούρνο το βαζάκι με τη νουτέλα,ώστε να ζεσταθεί και να μπορέσουμε να τη χτυπήσουμε ευκολότερα με το μίξερ.
Σε ένα λεκανάκι χτυπάμε τη μισή από τη φυτική σαντιγύ και προσθέτουμε τον υπόλοιπο καφέ.Στη συνέχεια ρίχνουμε τη νουτέλα και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια χτυπάμε με το μίξερ το μείγμα.
Στο τελικό στάδιο,γεμίζουμε τη βάση της τάρτας με το καραμελωμένο ζαχαρούχο και πάνω τη σαντιγύ.
Διακοσμούμε με κόκκους καφέ και φιλέ αμυγδάλου.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Next Post
7 τρόποι που οι πολεμικές τέχνες κάνουν τα παιδιά καλύτερους μαθητές

7 τρόποι που οι πολεμικές τέχνες κάνουν τα παιδιά καλύτερους μαθητές

20 Φανταστικά πεντικιούρ

20 Φανταστικά πεντικιούρ

Το χαμόγελο του μωρού όταν βλέπει για πρώτη φορά τη μητέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χαμόγελο του μωρού όταν βλέπει για πρώτη φορά τη μητέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd