TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μπισκοτάκια καρδούλες με ζελέ σκόνη

Φεβ 14, 2016
in Μαγειρική
Μπισκοτάκια καρδούλες με ζελέ σκόνη
Share on FacebookShare on Twitter

Γίνονται με όποια γεύση ζελέ μας αρέσει σε ότι σχήμα θέλουμε.  Πανεύκολα μόνο με 5 υλικά.
Εγώ σας δείχνω μια πανέμορφη ιδέα για την ημέρα των ερωτευμένων.
Happy Valentine’s Day !!!
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμ.δωμ.
1 κ.γ. ζάχαρη
1 αυγό
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
1 φακελάκι ζελέ σκόνη φράουλα (80-90 γρ.)
1 βανίλια (προαιρετικά)
λιγό χρώμα κόκκινο ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
6 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
νερό ή χυμό πορτοκαλιού
Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλάστικής ή πατζαρόζουμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ένα μπολ χτυπάω με ένα σύρμα το βούτυρο με τη ζάχαρη και τη βανίλια για 1 λεπτό.  Προσθέτω το αυγό και το ζελέ σκόνη.  Ρίχνω λίγες σταγόνες χρώμα αν θέλω να βγουν πιο έντονο ροζ τα μπισκοτάκια μου.  Μόνο με το ζελέ βγαίνουν απαλό ροζ.
Τέλος ρίχνω και το αλεύρι και ζυμώνω ελαφρά με τα χέρια.
Ανοίγω τη ζύμη ανάμεσα σε 1 λαδόκολα με πλάστη σε πάχος 1 εκ. και κόβω με κουπάτ σε ότι σχήμα θέλω.
Τοποθετώ τα μπισκοτάκια σε ταψιά με λαδόκολα και ψήνω στους 160 με αέρα 10 -12 λεπτά.  Δεν πρέπει να πάρουν χρώμα.όταν βγουν από το φούρνο είναι μαλακά και όταν κρυώσουν σκληραίνουν.
Για το γλάσο ρίχνω την άχνη σ’ένα μπολάκι και προσθέτω νερό ή χυμό τόσο ώστε να πετύχω ένα πηχτό μίγμα που να τρέχει ελαφρώς.  Εγώ στο μισό εριξα κόκκινο χρώμα και στο άλλο μισό άσπρο.
Μοίρασα τα μίγματα σε μπουκαλάκια για γαρνίρισμα και στόλισα όπως ήθελα.
Αν δεν έχετε τα εξαρτήματα μπορείτε να βάλετε το γλάσο σε μια σακουλίτσα και να κόψετε με ψαλίδι την άκρη και προσεχτικά να διακοσμείσετε όπως προτιμάτε.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Σόφη Τσιώπου, μία όμορφη ιδέα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ελπίζουμε να εντυπωσιάσετε τον/την σύντροφό σας.

Σόφη Τσιώπου
Σόφη Τσιώπου

 

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
Red Velvet Cake

Red Velvet Cake

Πάστες “ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ”

Πάστες "ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ"

Η Ελληνίδα που συνέβαλε στην ιστορική ανακάλυψη που επιβεβαιώνει τον Αϊνστάιν

Η Ελληνίδα που συνέβαλε στην ιστορική ανακάλυψη που επιβεβαιώνει τον Αϊνστάιν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd