TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κοτόπουλο πανέ με σουσάμι και cheddar sauce της Έφης

Ιούν 2, 2016
in Μαγειρική
Κοτόπουλο πανέ με σουσάμι και cheddar sauce της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Zουμερό,τραγανό και γεμάτο γεύση… Θα σας αρέσει πολύ…
ΥΛΙΚΑ για 2 μερίδες:
500 γρ. στήθος κοτόπουλο σε φιλέτα
8 φέτες τυρί cheddar
1 κ.σ. βιτάμ
λίγο γάλα για να αραιώσετε το τυρί(εξαρτάται απο το τυρί)
1 κ.σ. βιτάμ
λίγο σουσάμι
αλάτι
πιπέρι
φρυγανιά τριμμένη
σκόρδο σε σκόνη
2 αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεκινάμε κόβοντας το κοτόπουλο σε μέτριες λωρίδες.  Συνεχίζουμε προσθέτοντας αλάτι,πιπέρι και σκόρδο σε σκόνη στα φιλέτα κοτόπουλο.  Στη συνέχεια τα περνάμε από το χτυπημένο αβγό και στη συνέχεια από την τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε τα παναρισμένα φιλέτα σε μέτρια φωτιά,γυρνώντας ανά διαστήματα.  Όταν είναι σχεδόν έτοιμα, ρίχνουμε σουσάμι στην επάνω πλευρά και με ένα κουτάλι παίρνουμε λάδι και το ρίχνουμε επάνω ώστε να τηγανιστεί και να κολλήσει το σουσάμι. Κάνουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά του κοτόπουλου.
Στο τέλος προσθέτουμε 1 κ.σ. βιτάμ και αφήνουμε να τηγανιστεί για μερικά λεπτά ακόμα.
Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε ελαφρώς το γάλα,ενώ ταυτόχρονα λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το βιτάμ σε ένα κατσαρολάκι.  Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα μέσα στο λιωμένο βιτάμ και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε και πάλι,ρίχνοντας λίγο επιπλέον αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε αμέσως τη ζεστή σως στο ζεστό κοτόπουλο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare

Related Posts

Πράσινη σαλάτα με Sauce πορτοκάλι -γιαούρτι
Μαγειρική

Πράσινη σαλάτα με Sauce πορτοκάλι -γιαούρτι

Ιαν 17, 2021
Σιροπιαστό κέικ μανταρίνι της ‘Εφης
Μαγειρική

Σιροπιαστό κέικ μανταρίνι της ‘Εφης

Ιαν 16, 2021
Τούρτα μανταρινιού
Μαγειρική

Τούρτα μανταρινιού

Ιαν 15, 2021
Κουρού elpidas little corner
Μαγειρική

Κουρού elpidas little corner

Ιαν 15, 2021
Πιπεριές γεμιστές με μπιφτέκια και πουρέ
Μαγειρική

Πιπεριές γεμιστές με μπιφτέκια και πουρέ

Ιαν 14, 2021
Σοκολατάκια με μανταρίνι
Μαγειρική

Σοκολατάκια με μανταρίνι

Ιαν 14, 2021
Next Post
Δείτε ποιοι δικαιούνται 15% έκπτωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Δείτε ποιοι δικαιούνται 15% έκπτωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Καιρός: Με ζέστη και τοπικές λασποβροχές η Πέμπτη

Καιρός: Με ζέστη και τοπικές λασποβροχές η Πέμπτη

Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd